INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BAHRAIN

VIDEO Florin Motroc a pierdut dramatic finala Cupei Regelui în Bahrain

Florin Motroc
Florin Motroc

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2022 23:25 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 23:53

Echipa pregătită de Florin Motroc, East Riffa, a pierdut azi finala Cupei Regelui în Bahrain, scor 3-4, după loviturile de departajare, în fața formației Al-Khalidiya. Rezultatul a fost 0-0 la finalul timpului regulamentar.

În minutul 94, tehnicianul român a solicitat penalty, după ce un jucător de-ai săi, scăpat spre poartă, a fost faultat clar din spate, în suprafața de pedeapsă.

Loteria penalty-urilor a început bine pentru antrenorul român. La 1-1, portarul lui East Riffa a apărat prima lovitură. Sarabanda ratărilor a continuat însă, iar elevii lui Motroc au cedat tensiunii și au pierdut.

Al Khaldiya este o formație apărută în fotbal de numai doi ani, dar cu cea mai mare susținere financiară. „Al Khaldiya are mulți bani în spate. A luat tot ce e mai bun în Bahrain. Buget nelimitat. Președintele clubului e băiatul regelui”, a explicat Motroc înaintea finalei.

În campionat, echipa lui Florin Motroc, este pe locul 5, la 10 puncte de liderul Al-Rifaa, după 13 etape.

Florin Motroc antrenează de peste zece ani în Orientul Mijlociu

La 54 de ani, Florin Motroc aproape că s-a stabilit în Orientul Mijlociu. De peste un deceniu, fostul rapidist a antrenat numai în acea zonă. Zece echipe din cinci țări: trei în Kuweit, două în Arabia Saudită, Iordania și Bahrain, plus una în Oman.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Radu Drăgușin, criticat în Italia după prestația împotriva lui Inter: „Încă un meci prost pentru fundașul central” + Ce note a primit

Ianis Hagi, ultimele informații despre revenirea pe gazon: „Doar la asta lucrez”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează