INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL JAZIRA

Tănase, decisiv în Emirate » Fostul căpitan de la FCSB a reușit al treilea gol pentru Al Jazira

Florin Tănase/ foto Instagram
Florin Tănase/ foto Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 20:35 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 20:56

Florin Tănase a marcat pentru Al Jazira, în victoria cu Al Nasr, scor 2-0, în campionatul din Emiratele Arabiei Saudite.

Tănase a descis scorul în minutul 37. Internaționalul român a marcat fără emoții, din postură de unu la unu cu portarul, după ce fost lansat perfect cu o pasă lungă.

Florin Tănase a marcat pentru Al Jazira

În 9 etape de campionat jucate pentru Al Jazira, Florin Tănase a marcat de două ori. Prima reușită venise în poarta lui Dibba al Fujairah, scor 1-0, pe 11 octombrie. Fostul căpitan de la FCSB are un gol și în Cupa Ligii.

Nicolae Stanciu vrea să revină în Europa » Și-ar fi ales deja echipa: „Avem nevoie de pasele lui!”
TRANSFER
Nicolae Stanciu vrea să revină în Europa » Și-ar fi ales deja echipa: „Avem nevoie de pasele lui!”

Cu Al Nasr, Tănase a reușit să deblocheze tabela. Scorul final a fost stabilit de Diaby, care a trimis un trasor sub bară, la colțul scurt.

Al Jazira este pe locul doi în Emiratele Arabe Unite, cu 17 puncte în 9 meciuri jucate. Pe prima poziție este Al Ahli Dubai, cu 19 puncte. În acest sezon, Tănase a fost titular în toate cele 9 meciuri de campionat, fiind integralist în 3 dintre acestea.

Citește și:

Becali l-a pedepsit pe Tavi! Dică a negat realitatea, dar MM a confirmat noua decizie: „Asta e ordinea acum!”

Mihai Stoica, concluzii după parcursul lamentabil din Conference League: „Am spus o prostie și mi-o asum!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dorelus
dorelus  •  05 Noiembrie 2022, 10:23

Ba, nenea cu pixul,, decisiv era dacă dădea gol la 1-1 sau egal în orice caz și prin golul sau aducea victoria echipei sale... Aici puteați scrie,, Tănase printre marcatori, sau gol a-l lui Tănase... Sunteți de râsul curcilor

romeverest
romeverest  •  05 Noiembrie 2022, 09:28

Senzatie !! Stire fantastica !! Tanase a inscris un gol in campionatul Emiratelor Arabe Unite !! Toata presa sportiva internationala este stupefiata de aceasta realizare !!

maradona79
maradona79  •  04 Noiembrie 2022, 21:37

Ar fi excelent daca ati publica mai multe stiri despre campionatul de fotbal din Emirate. E urmarit cu mult interes in Romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează