STRANIERI  ·  RANGERS

Fost la Rangers, Dorin Goian nu are dubii în privința lui Ianis Hagi: „Îl vor cumpăra”

Ianis Hagi // sursă foto: Guliver/gettyimages
Ianis Hagi // sursă foto: Guliver/gettyimages

Miercuri, 25 Martie, 14:20

Dorin Goian (39 de ani), fostul fundaș al lui Rangers, e convins că Hagi va fi transferat definitiv: „Au nevoie de un jucător tehnic care să facă diferența. Mă bucur că s-a adaptat rapid”.

Într-o perioadă foarte tulbure din fotbalul mondial, Ianis Hagi este nesigur în privința viitorului său. Împrumutat de la Genk până pe 30 iunie, mijlocașul român ar putea continua în Scoția dacă va fi achitată clauza de 5 milioane de euro. 

Deși pe fir a intrat Lazio, dispusă să supraliciteze până la 6 milioane, echipa din Glasgow ar fi favorită. Dorin Goian este chiar convins de transfer: „Au forță financiară și îl vor cumpăra. Mă bucur pentru el că s-a adaptat rapid", a declarat în Daily Record.

Dorin Goian: „Mi-au oferit aceiași bani în liga a patra!"

Fostul fundaș al lui Rangers a explicat și de ce: „Au nevoie de unul ca Ianis. Fotbalul scoțian se bazează pe forță și angajare, dar îți trebuie în teren și cineva care să facă diferența cu talentul și calitățile tehnice. Dacă sunt satisfăcuți de el, și cred că așa este, nu va fi o problemă să dea banii ceruți de belgieni". 

„Goe" a relatat și un episod relevant: „Când a fost aruncată în a patra ligă, nu doar că m-au rugat să rămân, dar mi-au oferit același salariu ca și cum am fi jucat în Premier!"

„Ianis iubește să fie la Rangers și să joace pe Ibrox. Dacă are încredere în talentul și potențialul său, va cuceri inima fanilor, lucru deloc ușor. Totul depinde de drumul ales" 
Dorin Goian, fost fundaș Rangers

3 goluri și două assisturia reușit Ianis Hagi la Rangers în 719 minute

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre stranieri:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (7)

Dan-Cristian Lucaciu  •  25 Martie 2020, 18:38

Mor la aia cu"3 goluri si doua asisturi". Neschimbata de cand a avut 2 meciuri bune inainte de a avea multe meciuri slabe spre foarte slabe.

nicolaedobrin  •  25 Martie 2020, 17:20

Cluburile nu mai stiu cum sa reduca mai mult pierderile si GSP scrie de transferuri. Obisnuiti-va cu ideea: Ianis deja s-a transferat de la Glasgow la malul marii Negre si acolo va ramane.

m0zart  •  25 Martie 2020, 15:26
Postat de valyomanid4 pe 25 Martie 2020, 14:57

Cum stati cu ...vopseaua ?

Cum e o vorbă, pe exterior e vopsită hârtia (de împachetat), pe interior miroase a pește stricat !

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1