INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

FOTO Boloni, iar eliminat! A fost trimis în tribună de arbitru și va primi o amendă drastică

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2018 11:17

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, a fost trimis în tribună după 15 minute vineri seară în înfrângerea cu Genk, 0-4. Echipa sa, al 3-lea eșec în ultimele 4 etape, e în afara play-off-ului.

Pe 27 decembrie, după 3-0 pe terenul lui Sint Truidense, revelația Antwerp era pe 5, cu șase puncte avans față de locul 7, care interzicea play-off-ul pentru titlu și cupele europene.

Atunci a început pauza de iarnă. La reluarea campionatului, echipa lui Bölöni s-a prăbușit: 7 meciuri la rând fără victorie, trei înfrângeri în ultimele patru etape. Și e acum pe 7, riscând să mai piardă câteva poziții când mai sunt numai două runde din sezonul regulat.

Arbitrul l-a avertizat 25 de secunde

Vineri, a fost dezastru. Și pentru Antwerp, și pentru antrenor. 0-4 cu Genk! În minutul 10, la 0-1, Bölöni a fost deja avertizat. Arbitrul Wim Smet a discutat 25 de secunde cu tehnicianul la marginea terenului. Dar Loți a continuat să protesteze. Și, după doar un sfert de oră de la start, a fost eliminat (din minutul 37, roș-albii au jucat în inferioritate: Batubinsika, roșu).

E a doua oară când e trimis în tribună în acest campionat. Pe 26 octombrie, la 0-0 cu Standard, a aruncat încă o minge pe gazon, fiind amendat cu 5.000 de euro. Acum, va trebui să plătească 10.000 de euro și va fi suspendat drastic, anunță presa belgiană.

A primit 3 goluri în ultimul sfert de oră

Împotriva lui Genk, Bölöni a văzut restul partidei dintre suporterii gazdelor. În minutul 76, și-a sunat asistentul pe celular, i-a spus lui Wim De Decker ce să facă, însă nu a ajutat echipa. În ultimul sfert de oră, Genk a mai înscris de trei ori! 

"Am fost poate prea buni prea devreme. Sigur că prefer să joc în play-off alături de Bruges și Anderlecht, dar, dacă nu vom reuși, nu va cădea niciun cap"
Loți Bölöni, antrenor Antwerp

"Bölöni a obosit. Antwerp și-a tras un glonț în picior, iar antrenorul pierde tot mai mult controlul echipei"
Het Laatste Nieuws, cotidian flamand

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
520143398153430
Pavel Radu  •  24 Februarie 2018, 14:21

Cred ca a fost ultimul meci al antrenorului Boloni in Belgia !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează