INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ

FOTO Ce le dau să mănânce la Ludogoreț? » Adi Popa rupe cântarul, l-a depășit cu mult și pe pufosul Moți!

Adi Popa // FOTO: Sportal.bg +1   FOTO
Adi Popa // FOTO: Sportal.bg

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2019 12:07

Mijlocașul Adi Popa (30 de ani), alintat pe vremuri „Motoreta” pentru viteza lui de fanii lui FCSB, a nu a reușit să scape la Ludogoreț de kilogramele în plus acumulate în Arabia Saudită, întrecându-l cu mult pe pufosul Cosmin Moţi. 

Moment nostim la faza în care Ludogoreţ a deschis scorul în meciul cu Levski Sofia (2-0). Claudiu Keșerü a fost prea concentrat să împingă în poarta goală mingea, care i-a adus suta de goluri la Ludogoreţ, că nici nu l-a mai văzut în stânga lui pe Adi Popa. S-a dus să-l felicite, dar Claudiu s-a ciocnit involuntar de el şi i-a spart buza!

Ceea ce sare în ochi în poze e însă schimbarea fostului stelist, care din România avea o predispoziţie la îngrăşare. Iar în perioada arabă, de împrumut de la Reading la Al Taawon (Arabia Saudită), a „rupt” cântarul! Este şi scund, 1,69 m, dar pare să fi trecut de 75kg şi să se îndrepte vertiginos către 80.

adi popa 

1.000 RON amendă

Claudiu Keșerü şi-a cerut scuze, încercând să-l consoleze pe Popa, care a trecut uşor peste episodul neplăcut. Nici Moţi, eliminat după ce s-a bucurat provocator la al doilea gol în faţa fanilor sofioţi furioşi, nu va avea grav de suferit. O etapă pe bară şi o amendă de doar 400 de leva (1.000 RON).

Vezi și:

La națională, ca la Divizia D! Cosmin Moți a apărut cu burtă în debutul preliminariilor pentru Euro 2020

EXCLUSIV Claudiu Keșeru, despre golul 100 în tricoul lui Ludogoreț: „Statistica mă motivează"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jedela
jedela  •  16 Aprilie 2019, 15:57

Buni de nationala . Macar se loveste mingea de ei .O sa dam impresia ca suntem mai multi pe teren.

amicu
amicu  •  16 Aprilie 2019, 14:55

Cred că înghit castraveții întregi, fara sa ii mestece.

mosvasile
mosvasile  •  16 Aprilie 2019, 13:47

Isi"dau"ei singuri!Intr-un orasel ca Razgrad, ce poti sa faci?Felul 1 vodca,felul 2 bere!Burta mare!Nici Sumi nu e plapand,cu toate ca e in tara profetului Mahomed!Dar"campion",ramane Olaroiu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează