INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

FOTO Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala au părăsit cantonamentul Stelei » Astăzi se vor alătura lotului condus de Victor Piţurcă

FOTO:steauafc.com +2   FOTO
FOTO:steauafc.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 18:17

Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala şi-au luat la revedere de la colegii lor în această dimineaţă, iar astăzi la ora 14 au părăsit cantonamentul Stelei de la Oliva Nova cu destinaţia Dubai, anunţă pagina oficială de Facebook a roş-albaştrilor.

Înainte de plecare, cei doi au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre perioada petrecută în Ghencea şi le-a mulţumit tuturor persoanelor care au fost lîngă ei în toată această perioadă.

Fotbaliştii se vor alătura lotului lui Al Ittihad în Dubai (Emiratele Arabe Unite), unde formaţia lui Victor Piţurcă este în cantonament.

Citeşte şi: Discursul de adio al lui Lucian Sînmărtean: "Am un sentiment de tristeţe maximă. Mi-ar fi plăcut să-mi închei cariera la Steaua!" » Ce a declarat Lukasz Szukala

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Ianuarie 2015, 23:10
Postat de nebraska pe 14 Ianuarie 2015, 17:48

Tamas si Iancu ii vor face uitati!

atat de valorosi au fost ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Ianuarie 2015, 23:10
Postat de ando89 pe 14 Ianuarie 2015, 17:29

he, he, uite un terist care nu povesteste prietenilor amintiri din armata, cele mai frumoase clipe din viata unora:)

.>))

mvradulescu
mvradulescu  •  14 Ianuarie 2015, 18:42
Postat de nebraska pe 14 Ianuarie 2015, 17:48

Tamas si Iancu ii vor face uitati!

Ar fi de dorit, însă mă tem că va dura ceva vreme, cel puțin în ce-l privește pe Iancu. În privința lui Tamaș, am deplină încredere în valoarea sa sportivă și nădăjduiesc să reziste tentațiilor care i-au creeat atâtea neplăceri !Le doresc ambilor să se integreze rapid în angrenajul echipei și le urez succes deplin, precum și multe selecții în echipa națională!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează