INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KS CRACOVIA

FOTO Sergiu Hanca a fost prezentat oficial la Cracovia » S-a pozat alături de un ex-stelist

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 21:36

Sergiu Hanca (26 de ani) a fost prezentat oficial la KS Cracovia, formație care ocupă locul 9 în prima ligă poloneză. Mijlocașul român a semnat pe o perioadă de 3 ani și jumătate.

Polonezii au postat pe site-ul oficial poza cu Sergiu Hanca și un mesaj în limba română: „Bine ați venit”.

Fotbalistul primise din partea clubului Dinamo o hârtie prin care se putea transfera, până pe 20 ianuarie, la orice echipă, contra sumei de 60.000 de euro. 

În tricoul lui Dinamo, unde a ajuns de la ASA Târgu Mureș în iarna lui 2016, Hanca a câștigat Cupa Ligii în 2017 și a pierdut contra CFR-ului, la penalty-uri, finala Cupei din 2016.

114meciuri a strâns Hanca la Dinamo, pentru care a marcat 20 de goluri 

transfer intermediat de golanski

Fostul stelist Pawel Golanski a fost cel care l-a ajutat pe Hanca să semneze cu polonezii. Ex-fundașul roș-albaștrilor s-a și pozat cu Sergiu la prezentarea oficială (stânga):

DE CE S-A SUPĂRAT HANCA

Ruptura dintre Hanca și Dinamo s-a produs în luna decembrie a anului trecut, când, la partida cu Astra Giurgiu, 1-4, soția acestuia a fost agresată verbal în tribune de mai mulți dinamoviști. Mijlocașul nu a mai dorit sub nicio formă să continue la echipa sa de suflet.

Citește și:

Cornel Dinu nu mai înțelege nimic, după transferul lui Sergiu Hanca: "E hilar, bizar, mergem din lac în puț"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
emil1986
emil1986  •  13 Ianuarie 2019, 08:24
Postat de steaua_promoveaza pe 13 Ianuarie 2019, 00:03

L.a luat Fotbal Club FCSB și p-ăsta așa cum i-a luat și pe Fontes, Omrani, Nemec, Andrei Cristea, Olaru, Andrei Ivan, Tudor si Dragos Baluta, Planev Ilev, Puljic, Iulian Cristea, Camora, Pantîru, Tandia, Nistor etc. :)))

Scuza-ma ca-ti spun, insa ai mintea unui copil de 5 ani care crede absolut tot ceea ce-i spun parintii. Majoritatea numelor pe care le-ai mentionat au fost puse in dreptul Stelei/FCSB doar pt. a pescui fraieri ca tine care sa faca audienta acestui site. Maturizeaza-te, incearca sa intelegi ca si din aceasta audienta se fac bani. Hai, sa fii sanatos si, cine stie, poate te repari la mansarda.

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Ianuarie 2019, 02:41
Postat de thomassystem pe 12 Ianuarie 2019, 23:54

Sunt dinamovist și într-adevăr trebuie să recunosc că suma de transfer este absolut ridicolă. O jignire maximă. 60.000 nu valorează nici un junior de 16 ani. Bătaie de joc. M-am uitat pe Transfermarkt, o murătură sinistră precum Raul Rusescu valorează 500.000€. Cum să-l vinzi pe Hanca cu 60.000?

Dragul meu, nu te necăji. Aceasta este valoarea tuturor fotbalistilor români !!! Aşa este piaţa. Milioanele....astea sunt minciuni marca Becali,tv si ziariştii umili. În ultimii 3 ani Becali nu a reuşit sa vîndă pe nimeni. Nici măcar pe 10.000$. Nici măcar cu împrumut,adică, degeaba... Nu mai crede in minciunile de la tv si din ziare...

catalynn
catalynn  •  13 Ianuarie 2019, 02:18

Pawel e un jucător serios, mi-ar făcea oricând plăcere sa văd fotbalisti ca el sub comanda lui Lăcătuș, DAR el este unul dintre mulții care doar au crezut ca joaca la Steaua, dar din păcate a evoluat la FC fcsb, club care odată cu schimbarea adresei in Drumul Leordeni a schimbat și CIS, deci așa cum poate va e greu sa credeți actuala societatea e înființata in 2018 (cel mai probabil pt ca vechea societate e pasibila de despăgubiri către Steaua pt folosirea fără drept a mărcii) dar care “miraculos” nu a început din L4 deși ROAF și UEFA interzic categoric astfel de practici ... informațiile sunt publice, le poate verifica oricine.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează