INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

FOTO Șumudică a făcut SHOW în Arabia Saudită! Echipa sa a câștigat în minutul 90+6 și s-a bucurat în stilul caracteristic + succes istoric și pentru Isăilă

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 20:00

Al Shabab a obinut un succes dramatic cu Al Ahli, grație unui gol marcat în minutul 90+6 de Arthur, fotbalist introdus pe teren de Marius Șumudică în minutul 87. 

Pentru echipa românului au jucat atât Constantin Budescu, cât și Valerică Găman, ambii integraliști.

După golul marcat de Arthur, Șumudică a sărbătorit în modul caracteristic. S-a urcat pe un gard aflat pe marginea terenului și s-a îmbrățișat cu fanii, care au venit să celebreze reușita alături de antrenorul lor. Apoi antrenorul și-a mușcat un jucător de ureche. 

sumudica 2

sumudica1

Al Shabab a urcat pe locul 5, cu 23 de puncte. Lider e Al Hilal, cu 32 de puncte, în timp ce Al Nassr e pe 2 cu 29 de puncte.

Și Isăilă a câștigat!

Șumudică s-a putut apropia de Al Hilal la 9 puncte doar pentru că Al Hazm a câștigat în partida cu Al Hilal, scor 2-1. 

Formația lui Daniel Isăilă a fost condusă , Gomis marcând în minutul 18. Echipa românului a revenit grație reușitelor lui Al Sairi (46) și Alemao (80).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  15 Decembrie 2018, 23:18

E cam bortzos Sumi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează