STRANIERI  ·  MOLDOVA

Gabi Stan, antrenor la Chişinău!

Gabi Stan (foto: brasovtimes.wordpress.com)
Gabi Stan (foto: brasovtimes.wordpress.com)

Joi, 28 Aprilie 2011, 00:00

Fostul antrenor al formaţiei FC Braşov, Gabriel Stan, a semnat astăzi un contract pe doi ani cu echipa Ursidos Chişinău

Tehnicianul român revine astfel în campionatul Moldovei după o pauză de 10 ani. În sezonul 2001-2002 acesta a antrenat Zimbru Chişinău, cu care a cîştigat Cupa Moldovei şi a ocupat locul secund la finalul unui sezon memorabil. În vara anului 2001 Zimbru, cu Stan pe bancă a reuşit să elimine din Cupa UEFA celebra formaţie suedeză IFK Goteborg.

Ultima echipă pe care a antrenat-o Stan a fost Unirea Alba-Iulia, cu care şi-a reziliat contractul în urmă cu două săptămâni. Stan a mai antrenat în România pe FC Braşov, Corvinul Hunedoara, Astra Ploieşti, CSM Reşiţa, Jiul Petroşani şi UTA Arad.

"Nu mi-e teamă de provocări, de aceea am acceptat să semnez cu o formaţie care evoluează în liga secundă din Moldova, dar care sper că va promova în scurt timp în elita fotbalului din ţara vecină. Cei de de la Ursidos îşi doresc să facă performanţă şi proiectul prezentat de ei a fost principalul motiv pentru care am acceptat să vin. Am încredere în potenţialul acestei echipei şi nu cred că voi apela la jucători români", a declarat Gabi Stan pentru GSP.RO.VIDEO | Un tânăr, prins pe stradă seara, a fost bătut de polițiști în București. ”Băi, băiatule știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”

Libertatea

Comentarii (2)

ravanelly  •  28 Aprilie 2011, 20:14

mult succes!!!

qzoom  •  28 Aprilie 2011, 19:11

Succes dl G.Stan !

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1