INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Gabi Torje, debut cu gol în Turcia » Noua lui echipă rămâne într-o situație infernală

Gabi Torje a debutat cu gol la Genclerbirligi / Sursă foto: twitter.com/kirmizikara
Gabi Torje a debutat cu gol la Genclerbirligi / Sursă foto: twitter.com/kirmizikara

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 20:24 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 21:04

Gabi Torje, fotbalistul plecat de la Farul în această iarnă, a debutat cu gol la Genclerbirligi, ultima clasată din a doua ligă turcă. Mijlocașul de 33 de ani a înscris în înfrângrea suferită de echipa sa pe terenul lui Altinordu F.K., scor 1-2.

La primul meci în tricoul „lanternei roșii” din eșalonul secund turc, Gabi Torje nu i-a dezamăgit pe bașkanii care-l plătesc cu 20.000 de euro lunar. Folosit încă de la început, „Piticul” a dechis scorul pentru Gencler în minutul 23, stabilind totodată și scorul pauzei

Echipa românului n-a mai ținut pasul în repriza secundă, când gazdele au marcat de două ori ('50, '66) și au întors soarta partidei. Torje a fost înlocuit în minutul 67 din deplasarea de la İzmir. 

Torje, misiune complicată la Genclerbirligi

Genclerbirligi Ankara este pe ultimul loc în eșalonul secund, cu doar 7 puncte după 19 etape. Față de primul loc de deasupra liniei retrogradării, 15, ocupat de Tuzlaspor, o despart 12 puncte. 

La Genclerbirligi a mai jucat și Bogdan Stancu, în două perioade. Prima aventură a fost între 2014 - 2017 și 2018 - 2021. „Motanul” a strâns 157 de meciuri și a marcat 61 de goluri la această formație.

„Turcia este o țară pe care o cunosc foarte bine. Sunt extrem de fericit să mă întâlnesc din nou cu fanii fotbalului din Turcia. Deoarece am mai jucat la Ankara, știu că Genclerbirligi este un club mare, cu o comunitate mare de suporteri. Sunt gata să dau totul pentru club și aștept cu nerăbdare să joc în fața fanilor lui Genclerbirligi”, a transmis Gabi Torje la prezentarea oficială, potrivit site-ului noului său club.

Experimentatul fotbalist, care a mai jucat în țara noastră la Konyaspor, Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor, Sivasspor și Bandırmaspor, a mai evoluat la Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Akhmat Groznîi, Larisa și în cele din urmă la Farul, în România”, se arată pe site-ul lui Genclerbirligi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Imagini scandaloase după Tottenham - Arsenal! Portarul liderului din Premier League, lovit de un suporter coborât din tribună

FOTO Fază incredibilă în Premier League » S-a făcut de râs la executarea penalty-ului inventat și arbitrul i-a anulat golul!

Anul retragerii pentru Ștefan Radu! Antrenorul Maurizio Sarri nu-l mai folosește deloc pe recordmanul lazial de prezențe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează