INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

GALERIE FOTO Anamaria Prodan nu se dezminte » Imaginea SUPERHOT postată la întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf

FOTO: Instagram @Anamaria Prodan +9   FOTO
FOTO: Instagram @Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 18:58

Anamaria Prodan a luat o pauză de la impresariat și a mers în Emiratele Arabe Unite pentru a se întâlni cu Laurențiu Reghecampf, care antrenează la Al Wahda. 

Sexy-impresara nu și-a dezamăgit fanii nici de data asta și a încărcat pe Instagram o fotografie inedită. A pozat purtând un halat sexy inscripționat pe spate cu numele ei, stilul făcut celebru de boxeri :)

 

anamaria prodan +10 FOTO

Reghecampf nu o duce la fel de bine ca soția lui. Al Wahda, formația pe care o pregătește antrenorul român, este pe locul 5 în prima ligă din Emirate, la 6 puncte în spatele liderului Al Sharjah. Al Wahda nu a mai câștigat în campionat de 4 etape.

Vezi și: FOTO Și-a pus silicoane din averea de un miliard de dolari a tatălui ei » Fiica legendei baschetului mondial a înnebunit America

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
romeverest
romeverest  •  23 Noiembrie 2018, 20:15

Asta face fotografii, cu toate ca este cam trecuta, in timp ce sotul a mai obtinut azi un “succes” istoric, fiind invins acasa de catre Al Jazira !! S-a dus si anul acesta titlu, echipa lui fiind la 9 puncte de liderul clasamentului !! Cred ca in cel mai scurt timp va fi “plimbat” de la echipa, asa cum a patit si cu Al Hilal din Arabia Saudita, asa incat poate deveni, din nou, un slujbas al lui Becali !!

schwartz69
schwartz69  •  23 Noiembrie 2018, 19:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

522743781537414
Moldovan Carmen  •  23 Noiembrie 2018, 14:05

Sa-i fie rusine, nu are ce manca? Este vulgara!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează