INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GAZIANTEP - MALATYASPOR 1-1 // Nervoși și fără Marius Șumudică » Două „roșii” și nouă „galbene” în meciul în care Toșca și Morais au fost integraliști

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 17:35

Marius Șumudică a lipsit de la meciul dintre Gaziantep și Yeni Malatyaspor, scor 1-1, din cauza unor probleme medicale.  

Șumudică a revenit în România pentru a petrece Crăciunul, dar a fost internat la spitalul Floreasca din cauza unei bronhopneumonii. Medicii i-au interzis să revină în Turcia, iar elevii săi nu s-au descurcat tocmai bine.  

Gaziantep a remizat cu vecina de clasament Malatyaspor, scor 1-1, într-un meci extrem de tensionat, în care „centralul” Bahattin a arătat nu mai puțin de 9 cartonașe galbene și două roșii.  

Scorul a fost deschis de Kayode în minutul 21. Atacantul formației lui Șumudică a profitat de o eroare în defensivă și a trimis mingea în poarta goală. Oaspeții au egalat în minutul 79. Bifouma a șutat lângă bară de la 16 metri. Alin Toșca și Junior Morais au fost integraliști la Gaziantep. 

VIDEO // Golul de 1-1

La finalul turului, Gaziantep este pe locul 9 în Turcia, cu 24 de puncte, la fel ca adversara de astăzi. Formația lui Marius Șumudică are pauză până pe 19 ianuarie 2020, când primește vizita lui Fenerhahce. 

Vezi și: 

VIDEO+FOTO 8 detalii inedite din documentarul despre viața lui Toni Kroos: de ce n-are nici o poză cu trofeul CM 2014 + nu iese niciodată în oraș!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează