INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

„Inter va apela la Cristi Chivu!” » Anunț uriaș făcut de Gazzetta dello Sport

Cristian Chivu (42 de ani) ar fi prima variantă pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi (46 de ani) pe banca lui Inter, scriu jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport. / FOTO: Imago
Cristian Chivu (42 de ani) ar fi prima variantă pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi (46 de ani) pe banca lui Inter, scriu jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 19:23 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 20:30

Cristian Chivu (42 de ani) ar fi prima variantă pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi (46 de ani) pe banca lui Inter, scriu jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

Simone Inzaghi este în mare pericol după al treilea eșec la rând în Serie A. „Dubla” cu Benfica, din „sferturile” Ligii Campionilor, ar fi decisivă pentru soarta antrenorului italian.

Antrenor demis în Premier League: „Am trăit momente frumoase, dar rezultatele din acest sezon au dus aici!” » Eșecul de sâmbătă a fost decisiv
DEMITERE
Antrenor demis în Premier League: „Am trăit momente frumoase, dar rezultatele din acest sezon au dus aici!” » Eșecul de sâmbătă a fost decisiv

Cristi Chivu, în pole-position pentru banca lui Inter

Gazzetta dello Sport, principala publicație sportivă din Peninsulă, scrie că șefii clubului milanez au deja variantă pentru înlocuire. 

Cristi Chivu, în prezent la Inter Primavera, ar urma să preia frâiele până la finalul sezonului. O altă soluție vehiculată ar fi Walter Zenga, liber de contract în acest moment.

Dacă Inzaghi pleacă acum, Inter apelează la Chivu. Pentru viitor are alte nume mari.

- Gazzetta dello Sport

De Zerbi, varianta pe termen lung

Chivu ar fi doar o soluție temporară, până în vară. Potrivit sursei citate, Roberto de Zerbi, în prezent la Brighton, ar urma să fie ofertat în acel moment. Și numele lui Antonio Conte a fost adus în discuție, fiind disponibil după plecarea cu scandal de la Tottenham.

Simone Inzaghi: „Deziluzie foarte mare”

„E o deziluzie foarte mare, dar am fost mai nemulțumit după meciul pierdut cu Juventus. N-am ce să le reproșez jucătorilor în privința implicării, doar că am ratat prea mult. 

Trebuie să fim mai eficienți în ofensivă. Avem al doilea atac din campionat, dar în 2023 găsim mai greu drumul către gol. Dacă Lukaku marca două goluri, vorbeam altfel despre el și meci”, a spus Simone Inzaghi după eșecul suferit sâmbătă contra celor de la Fiorentina. 

6 aniau trecut de când Inter nu mai legase trei înfrângeri în Serie A. Acum a pierdut cu Spezia (1-2), Juvemntus (0-1) și Fiorentina (0-1) 6 sezoane sunt de când Fiorentina nu i-a mai învins în campionat pe nerazzurrii, care aveau 11 dueluri fără eșec contra echipei toscane

VIDEO. Ioan Becali, detalii fabuloase despre transferul lui Chivu la Roma: „Te duci în birou la Ronald Koeman, nu te pui în genunchi, nu te rogi”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Laszlo Boloni, exigent și la victorie: „N-am făcut cel mai bun joc al nostru”

Thomas Tuchel nu e mulțumit, deși Bayern s-a distrat cu Borussia Dortmund: „Am fost prea neglijenți, avem multe de reglat”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
donqhot
donqhot  •  02 Aprilie 2023, 21:14

Articol GSP: Titlu: Inter va apela la Chivu. Continut articol: Inter nu va apela la Chivu.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Aprilie 2023, 20:47

...,sigur il pun pe Chivu ...ei stiu ca a jucat la U Cv ...

VanBasten
VanBasten  •  02 Aprilie 2023, 20:37

Puteau sa apeleze la Pinti. Si asa fecesebeaua are prea multi antrenori secunzi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close