INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

GENOA - LAZIO 2-1 // VIDEO Deznodământ fabulos: Genoa dă lovitura în prelungiri în duelul dintre Ionuț Radu și Ștefan Radu + record incredibil pentru românul lui Lazio!

Ionuț Radu vs Ștefan Radu
Ionuț Radu vs Ștefan Radu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 18:00

Genoa a revenit dramatic în duelul cu Lazio și s-a impus în minutul 90+4,  scor 2-1, deși Lazio a condus la pauză cu 1-0. Ionuț Radu a fost integralist pentru Genoa, la fel ca Ștefan Radu pentru laziali.

    • Ionuț Radu, nota 6.5 în Sport Mediaset, a avut o evoluție solidă, el nefiind cu nimic de învinuit la golul marcat de Lazio Roma. Portarul naționalei de tineret, 21 de ani, a fost sigur în majoritatea intervențiilor;
    • În meciul 339 pentru Lazio Roma, Ștefan Radu, nota 6 în Sport Mediaset, a fost și el titular din primul minut, s-a accidentat în minutul 72. A intrat în Top 5 prezențe all time pentru Lazio, la egalitate cu celebrul Luca Marchegiani;
    • Doctorul lui Lazio a spus: „Totul e bine cu Ștefan Radu. A avut o problemă gastrointestinală în ultimele ore dinaintea partidei. A pierdut foarte multe lichide, era complet dezhidratat. Era epuizat, nu mai putea rămâne pe teren, dar totul va fi bine”.

Cum s-a desfășurat GENOA - LAZIO

Un stadion Luigi Ferraris arhiplin a fost martor la unul dintre cele mai dramatice meciuri ale celor de la Genoa din acest sezon.

Ocaziile au fost abundente în prima repriză, Lazio fiind echipa care înscris pentru prima oară. S-a întâmplat în minutul 44, când Badelj a înscris din pasa lui Immobile, reușită la care Ionuț Radu nu a avut cum să intervină. 

Genoa s-a metamorfozat după pauză și a dominat autoritar partida, reușind două goluri în ultimele 15 minute care au aruncat stadionul în extaz. Sanabria a egalat în minutul 75, în timp ce neobositul Criscito, din ce în ce mai eficient pentru Genoa, a dat lovitura în al patrulea minut al prelungirilor.

Genoa, care a ajuns la cel de-al patrulea meci consecutiv fără înfrângere, se află pe locul 13, cu 28 de puncte, în timp ce Lazio e pe locul 7, cu 38 de puncte.

Genoa - Lazio  2-1
Au marcat: Sanabria '75,  Criscito '90+4 / Badelj 44'

Meciul a fost liveTEXT AICI

Vezi AICI VIDEO

Genoa: I. Radu - Biraschi, Romero, Zukanovic, Criscito - Lerager, Radovanovic, Rolon, Lazovic - Sanabria, Kouame
Rezerve: Marchetti, Jandrei, Gunter, Pezzella,  Pereira, Lakicevic, Bessa, Veloso, Pandev, Dalmonte
Antrenor: Cesare Prandelli

Lazio: Strakosha - Patric, Acerbi, Șt. Radu - Marusic, Romulo, Badelj, Cataldi, Lulic- Immobile, Correa
Rezerve: Proto, Guerrieri, Kalaj, Jordao, Leiva, Neto, Caicedo
Antrenor: Simone Inzaghi

Arbitru: Luca Banti

Ștefan și Ionuț Radu au făcut schimb de tricouri după meci:

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează