INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Genoa - Milan 1-2 // VIDEO Ionuț Radu, complice la prăbuşire: a greşit grav! Păcălit de finalizarea chirurgicală a lui Theo Hernandez

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 10:50

Portarul român Ionuț Radu (Genoa) a fost surprins la şutul de 1-1 al lui Theo Hernandez la colţul scurt, dar a avut şi trei intervenţii bune. "Are pe conştiinţă primul gol", l-a acuzat Gazzetta dello Sport, notându-l cu 5,5.

Genoa se scufundă şi nici Ionuţ Radu n-o mai poate salva la infinit. Ajunsă pe penultimul loc, după un singur punct luat în cinci meciuri, echipa rossoblu a fost întoarsă sâmbătă seară de Milan de la 1-0 şi a ratat egalul, într-un final dramatic (1-2). Portarul român, practic spectator neplătitor până la pauză, a contribuit la această prăbuşire. A greşit o singură dată, grav, şi s-a văzut pe tabelă, oferindu-le rossonerilor şansa revenirii: Theo Hernandez l-a surprins din unghi cu un şut la colţul scurt, mingea trecându-i, nepermis, printre mână şi bară!

"Decisiv la Rafael Leão"

"S-a opus bine la ocaziile lui Suso, Bonaventura şi, mai ales, Paquetà, dar are pe conştiinţă golul egalizator, care a venit pe colţul său", l-a acuzat Gazzetta dello Sport, care i-a acordat nota 5.5, media echipei. Radu a mai respins şi şutul lui Rafael Leão, introdus de Giampaolo în repriza a doua în locul lui Piątek, dar nu a mai avut ce face la penaltyul executat cu fentă de Kessié. Tot 5,5 a primit în Corriere dello Sport: "Mingea trimisă de Theo Hernandez s-a dus fix pe colţul acoperit de el. Deci, a intervenit prost. Decisiv apoi în faţa lui Leão".

Schimbă antrenorul?

Demon şi înger a fost şi celălalt goalkeeper. Intrat neaşteptat titular, după ce lui Donnarumma i s-a făcut rău, Pepe Reina a gafat la "directa" lui Schöne, însă s-a revanşat în prelungiri, salvând lovitura aceluiaşi danez de la 11 metri! Al treilea din ultimele şase penaltyuri apărate de spaniol în Serie A. "Ce naivi am fost, în doar câteva minute am distrus tot", s-a plâns Andreazzoli, în pericol să fie schimbat cu Nicola. Giampaolo respiră!

4cartonaşe roşii a arătat arbitrul Mariani: Biraschi şi Calabria, în teren, Saponara şi Castillejo, de pe bancă. Record în Top 5 campionate ale Europei în această stagiune

14goluri din lovitură liberă are Schöne în ultimele 11 sezoane. Doar Messi, Cristiano Ronaldo şi Pjanici au reuşit mai multe în Top 5 campionate ale Europei plus Olanda

VEZI ȘI:

SLOVACKO - LIBEREC 3-1 // VIDEO Alexandru Băluță e pe val! Românul e la al treilea gol consecutiv în Cehia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
853246084756615
Marcel Popa  •  06 Octombrie 2019, 12:51

Ce il mai lăudau romanasi pe Coman ,mare portar ,mare scula.

dora
dora  •  06 Octombrie 2019, 11:09

Un portar slabut. Genoa sa faca bine si sa isi ia portar bun daca doreste sa scape de retrogadare !

jenny10
jenny10  •  06 Octombrie 2019, 11:01

UN MASCARICI DE DOI BANI!!!!!!Umflat" de presa de pupincuristi din Romania!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează