INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

George Ogăraru exultă după transferul lui Răzvan Marin la Ajax: „Nu va avea probleme cu integrarea, va fi titular fără dubii”

Foto: Sudpresse
Foto: Sudpresse

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 11:27

Transferul lui Răzvan Marin la Ajax l-a făcut să exulte pe George Ogăraru, directorul de scouting de la Viitorul, care e sigur că mijlocașul român în vârstă de 22 de ani va fi titular în angrenajul olandezilor.

„Ne bucurăm foarte mult pentru Răzvan. Înseamnă foarte mult pentru clubul nostru, e un produs de care suntem mândri. Ajunge la o echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor. Ajax are o anumită filosofie de care suntem atașați eu și Hagi. Se creează o potecă între România și Olanda. Trebuie să fim mândri de acest transfer.

Ajax are o filosofie sănătoasă. Acest transfer e ceva extraordinar pentru Răzvan. Ajax te formează ca jucător, dar după această experiență de la Ajax va fi cu totul și cu totul alt jucător. Nu va avea o problemă cu integrarea. N-am niciun dubiu că Răzvan va fi titular la Ajax

De Jong și Răzvan Marin sunt jucători diferiți. Ajax caută acum jucători pentru a forma un alt mijloc, pentru că vor mai pleca fotbaliști”, a declarat Ogăraru la Pro X.

Răzvan Marin a mers în Olanda, unde a efectuat vizita medicală, iar în cursul acestei zile ar trebui să semneze și contractul. (Detalii AICI)

2.400.000 €
va primi Viitorul după trecerea lui Răzvan Marin la Ajax; în total, câștigă 4,2 milioane pentru transferurile mijlocașului la Standard și Ajax. Olandezii vor plăti lui Standard Liege 12 milioane de euro

Citește și:

Răzvan Marin semnează azi cu Ajax » A plecat la Amsterdam pentru vizita medicală și oficializarea transferului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
2199926326991462
Remus Voicu  •  04 Aprilie 2019, 19:54

S-ar putea sa ai dreptate klauz și sa nu facă mare lucru la Ajax. Nici pe mine nu m-a impresionat dar l-am văzut în puține meciuri și cred ca nici tu nu l-ai văzut în prea multe, asta pe de-o parte. Pe de alta parte, ma intreb:oare chiar asa nepricepuți sa fie cei de la Ajax? Crezi ca luau în ,, casa" lor un habarnist, ei care au format o echipa cu un joc încântător? Măcar de aspectul asta ma îndoiesc. Prin urmare, hai sa așteptăm un pic sa vedem ce iese, să-i uram bafta și sa speram ca ne înșelam noi. Măcar pentru bunul simt pe care îl arata Răzvan asta. Bafta Răzvane!

gazistu
gazistu  •  04 Aprilie 2019, 16:36

SA vedem daca se impune la Ajax!!! success Razvan

klauz
klauz  •  04 Aprilie 2019, 14:44

In termeni de specialitate, se zice "to carry the ball" si "to beat your man". Ar trebui sa invete toti antrenorii romani batuti pe muchia degetelor cu liniarul pana viseaza termeni astia... Inclusiv pretinsul antrenor si pretinsul rege, Gica Hagi...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează