INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Răzvan Marin semnează azi cu Ajax » A plecat la Amsterdam pentru vizita medicală și oficializarea transferului

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 10:31

Răzvan Marin semnează azi cu Ajax. E la Amsterdam pentru vizita medicală și oficializarea transferului.

Mijlocașul în vârstă de 22 de ani ajunge azi la Amsterdam pentru vizita medicală și parafarea contractului pe cinci sezoane, anunță Le Soir.

Aseară, Răzvan Marin a fost iar cel mai bun jucător al lui Standard, marcând golul victoriei, din penalty, la 2-1 în deplasare cu Gent. „A fost unicul care a încercat să forțeze jocul, unicul care a rămas puternic în linia mediană. Iar execuția de la 11 metri: ce glonț!”, a comentat cotidianul Het Nieuwsblad.

Azi, viitorul său devine limpede. Potrivit jurnalului belgian Le Soir, mijlocașul în vârstă de 22 de ani a fost autorizat de clubul său și ajunge azi la Amsterdam pentru a încheia contractul cu Ajax. „Va face vizita medicală, apoi va semna pe cinci stagiuni înainte ca transferul să fie anunțat”.

Clubul batav va plăti 12 milioane de euro sumă fixă, la care se vor adăuga două milioane ca bonusuri de prezențe și performanțe. În total, 14 milioane.

„Tricolorul” se va întoarce la Liège pentru a încheia sezonul, luni având meci în Jupiler League împotriva lui FC Bruges. Pe 19 mai, va juca ultima partidă la Standard, pe terenul lui Genk. Apoi, va fi gata de transferul la Ajax.

2.400.000 €va primi Viitorul după trecerea lui Răzvan Marin la Ajax; în total, câștigă 4,2 milioane pentru transferurile mijlocașului la Standard și Ajax

6 goluri și 8 assisturi are Răzvan Marin la Standard în acest sezon în toate competițiile

7 este nota primită de Marin în cotidianul Het Nieuwsblad pentru evoluția de miercuri seară

Vezi și:

GENT - STANDARD LIEGE 1-2 // VIDEO Gol URIAȘ pentru Răzvan Marin! A înscris în ultimul minut, iar echipa sa e la doar două puncte de lider

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
klauz
klauz  •  04 Aprilie 2019, 14:30
Postat de magic4ever pe 04 Aprilie 2019, 12:27

Razvan Marin este mai complet decat Stanciu si Chipciu la un loc...nu te pricepi la fotbal...plus ca este mijlocas box to box...o sa ajunga un fotbalist foarte mare, nu rezerva pe la Anderlecht sau Sparta Praga...

Va ajunge o mare dezamagire, pentru prosti ca tine care s-au gasit sa-si dea cu parerea intr-un domeniu pe care nu-l pricep... Razvan Marin fuge de joc, se fofileaza, nu produce ofensiva si pericol, se invarte doar pe langa balon sa faca si el o atinegre, o pasa de cativa metri, pentru statistica... Nu a dat nici un singur gol din sut, contrar prostilor care declara ca ara avea sut... Nu pote depasi adevrsarul unu la unu, nu cara balonul, nu face nimic!

victor33
victor33  •  04 Aprilie 2019, 14:13
Postat de cneius pe 04 Aprilie 2019, 14:06

Este cel mai scump roman transferat vreodata, asa este ?

Nici pe departe, pentru un roman transferat intre doua cluburi de afara. Chivu, Mutu, etc. il depasesc clar.

cneius
cneius  •  04 Aprilie 2019, 14:06

Este cel mai scump roman transferat vreodata, asa este ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează