INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Fostul mijlocaș al lui Rangers îl atenționează pe Gică Hagi în privința lui Ianis: „Lasă-l să ia decizii! E mai bine să stai deoparte”

Gheorghe Hagi / Foto: GSP.ro
Gheorghe Hagi / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 10:33 / Actualizat luni, 25 martie 2024 12:16

Derek Ferguson (56 de ani), fost mijlocaș scoțian al lui Rangers, a avut un discurs ferm la adresa lui Gheorghe Hagi (59 de ani), în contextul în care „Regele” și-a lăudat din nou fiul, pe Ianis (25 de ani), și a criticat o parte a presei pentru că nu scoate în evidență aspectele pozitive din sezonul mijlocașului împrumutat la Deportivo Alaves.

Derek Ferguson i-a transmis lui Gheorghe Hagi că trece printr-o situație asemănătoare cu fiul său care joacă în Serie A la Bologna și i se spune și lui uneori că ar fi indicat să nu mai vorbească despre acest subiect.

Nervozitate în Superliga! Cluburile au nevoie de bani pentru licențiere, LPF n-a plătit integral nici a doua rată din drepturile TV
drepturi tv
Nervozitate în Superliga! Cluburile au nevoie de bani pentru licențiere, LPF n-a plătit integral nici a doua rată din drepturile TV

Fostul mijlocaș al lui Rangers îl atenționează pe Gică Hagi în privința lui Ianis: „Lasă-l să ia decizii! E mai bine să stai deoparte”

Ferguson îl sfătuiește pe Gică Hagi să stea deoparte și a subliniat că Ianis a ajuns la o vârstă la care este capabil să ia singur decizii.

„Tot ce știu este că tatăl lui Ianis este foarte vocal. Chiar și în situația băiatului meu (n.r. - Lewis Ferguson, de la Bologna, 24 de ani) uneori mi se spune să închid gura, deoarece cel mai bun lucru este să îți lași copilul să demonstreze pe teren.

Ianis nu a jucat prea mult la Alaves. Este un jucător talentat, dar nu sunt atât de sigur că ar fi stilul pe placul lui Philippe Clement (n.r. - antrenorul lui Rangers).

Am înțeles că Gheorghe Hagi își dorește tot ce este mai bun pentru băiatul lui, dar uneori cred că este mai bine să stea deoparte.

Este cariera băiatului, care are acum 25 de ani, așa că nu mai este un copil. Este un tânăr matur, așa că lasă-l să ia decizii!”, a declarat Derek Ferguson, potrivit Ibrox News.

Discursul lui Gheorghe Hagi care a stârnit reacția lui Derek Ferguson

Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competițional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers și a rămas surprins (n.r. - când a fost lăsat în afara lotului, în preliminariile Champions League)

A reacționat cât a putut în câteva zile, s-a dus în al doilea cel mai bun campionat din lume. A jucat în acest an competițional 21 de meciuri până în momentul de față. Țineți cont, după un an și ceva de accidentare, când multă lume nu mai credea.

A jucat anul ăsta, a apărut la echipa de club cât a putut. Cât a jucat titular, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu are reușite sau nu s-a impus ca titular...

În septembrie, octombrie și noiembrie a fost la echipa națională. A lipsit în fiecare lună cel puțin 10 zile, fiind jucător nou. Așa că adaptarea lui a durat mai mult.

E într-un fotbal de elită, cel mai bun, cel mai creativ și tehnic din lume. A apărut de vreo 21 de ori, titular sau mai puțin. Nu e titular de drept, așa cum ne așteptam. Tot ce s-a zis în ziare de unii colegi ai dumneavoastră sunt doar răutăți, prostii, minciuni. S-a ajuns să se spună că Rangers nu-l vrea pe Ianis

Ianis are contract cu Rangers, la vară revine acolo. A ieșit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toți. E jucătorul lui Rangers, nu îl salvează tata, între ghilimele. Nu se mai poate, îmi vine să râd când văd asta! Nici dacă vrem nu mai poate veni înapoi.

A ajuns la un nivel. Cred că nivelul lui Ianis este de primii 3 ai României ca experiență internațională. A jucat afară, a reușit afară, are meciuri în cupele europene.

A câștigat premiul de cel mai bun jucător și la noi în țară și afară! Sunt fapte, lucruri concrete. În toamnă, când a fost greu și presiune mare, a făcut diferența. A făcut diferența! A ieșit cel mai bun, jucătorul cu randamentul cel mai bun! Ce vreți mai mult ca să vă convingeți? Ce vreți mai mult de la un jucător care iubește România?

Vă amintesc că s-a calificat la seniori, s-a calificat de două ori la U21. În octombrie, toată toamna, a făcut diferența venind după un an de accidentare (n.r. - marcând golul victoriei în meciul decisiv cu Israel)

VIDEO ROMANIA - IRLANDA de NORD » Mihai Stoichiță a lansat un atac la adresa celor de la Alaves: „Chiar nu înțeleg de ce nu-l folosesc pe Ianis”

Citește și:

Pe cine înfruntă Sorana Cîrstea în „optimi” la Miami: românca nu a învins-o niciodată
MIAMI OPEN
Pe cine înfruntă Sorana Cîrstea în „optimi” la Miami: românca nu a învins-o niciodată
A făcut parte din Generația de Aur și a recunoscut: „N-am crezut în Edi Iordănescu! Dar îl văd capabil de un lucru”
COLUMBIA - ROMÂNIA
A făcut parte din Generația de Aur și a recunoscut: „N-am crezut în Edi Iordănescu! Dar îl văd capabil de un lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
atacama
atacama  •  25 Martie 2024, 14:58

Pai daca NIMENI nu-i da peste NAS acestui asa-zis "rege" !!! Toti jurnalistii stau"pres" in fata lui hagi. Ei nu inteleg ca fac un deserviciu TUTUROR celor care inca mai urmaresc fotbalul.

tororosso
tororosso  •  25 Martie 2024, 14:41

Hagi al bătrân se crede în Anglia unde coroana se predă urmașului de drept .

Adrian2500
Adrian2500  •  25 Martie 2024, 14:32
Postat de karlie pe 25 Martie 2024, 12:14

Una e cultura anglo-saxona/scotiana, alta e cultura neaosa, romaneasca, unde copiii stau acasa cu parintii pana la 35 de ani.

Ai perfecta dreptate. Totul se raportează la nivelul educațional si/sau cultural. Noi inca ne zbatem sa iesim din peșteră... Mai e mult panadrparte!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează