INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Gică Hagi îi pune la punct pe contestatarii lui Ianis: „Nea Ovidiu, am o rugăminte!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 19:41 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 21:00

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patronul Viitorului Constanța, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Patronul de la Viitorul a vorbit despre presiunea care se pune pe jucătorii tineri, în special pe cei de la naționala Under 21. Acesta a transmis un mesaj clar contestatarilor puștilor și spune că presiunea trebuie pusă pe spatele celor mult mai experimentați.

- Gică, vreau să te mai întreb ceva.
- Nea Ovidiu, am o rugăminte! Când vorbim de jucătorii români de 20, 21 sau 22 de ani, de toți jucătorii românii, rugămintea mea este, dacă se poate, să aveți mai multă răbdare. Toți! Și să-i judecăm mai exigent și mai direct pe cei care sunt mai în vârstă. Ei trebuie să aibă presiunea, să joace sută la sută, să fie la echipe mari, să joace la echipe mari, să fie lideri, să joace titulari!

- Adică veteranii să suporte criticile și presiunea?
- Echipa națională are nevoie de jucători care să ducă toată presiunea la nivelul cel mai mare. European. Nu acești copii de la Under 21. S-a ajuns să se vorbească despre ei... Și impresia mea e că lor li se cere mai mult, este o mare greșeală! Din toate punctele de vedere. Unde trebuie creată presiune? Presiunea trebuie creată și trebuie avută exigență cu jucătorul de peste 27 de ani, la jucătorul de experiență!

- Trebuie să fiu din nou de acord cu tine!
- Acolo trebuie să joci meci de meci, acolo trebuie să fii puternic, acolo tu trebuie să comanzi. La echipa națională, uitați-vă că jucătorii în vârstă jucau! Toți. Cei tineri mai jucau, mai intrau, mai stăteau. Eu vorbesc doar din exemple, analiză, nu fac povești.

- Zici că trebuie să avem și răbdare?
- Noi pe cei tineri trebuie să știm când îi băgăm. Să-i sprijinim și să fim în spatele lor pentru că sută la sută, vă spune Hagi, ei vor reprezenta ziua de mâine. Ne-au arătat asta! Nu faceți greșeala că ei joacă singuri. Nu joacă ei singuri! Under 21 ne-a arăta

- Cum vezi viitorul din punctul ăsta de vedere?
- Eu știu că ziua de mâine o avem asigurată în condiții de perspectivă foarte bune. Multe lucruri pe care eu le-am spus în ultimii ani s-au împlinit! Am și eu părerea mea.... Nu trebuie să aveți toți aceeași părere cu mine. Iar noi în România avem mijlocași și atacanți de mare, mare, mare perspectivă. Nu avem în momentul de față, în spate, jucători cu perspectivă. V-o spune un tehnician, implicat, care iubește această meserie, o practică și se și pricepe! Mulți vorbesc, puțini se pricep!

 Hagi rupe tăcerea: “N-am vrut să fiu selecționer, am fost împins! Am fost jignit, m-au lăsat singur, singur…”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV După 35 de ani, Duckadam dezvăluie că un medic i-a greșit diagnosticul înainte de finala CCE: „Nu mai apăram niciodată penalty-urile, dacă mi-l punea corect”

EXCLUSIV Drama care i-a marcat pe viață pe Gică Hagi și Gabi Balint: „Amândoi am avut câte un frate care, din păcate, n-a reușit să trăiască...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
andrei.33
andrei.33  •  28 Decembrie 2020, 18:57

A dat Ianis doua goluri dupa ce a frecat banca vreo doua luni si iar a aparut Regele sa se bata cu caramida in pept. Mi-e ca mai da Ianis un gol in ianuarie si ne spune iar cum va fi viitor Balon de Aur.

760544797893822
Fatima Princess Abdul  •  28 Decembrie 2020, 13:47

domnul hagi...la 22-23 de ani fotbalistii se lasa deja...FOTBALISTII...cat despre presiune...daca v-ar vedea lumea care va apreciaza pt ce ati facut pe teren...daca v-ar vedea cum injurati si *** copilasii aia la academie...aia presiune...nu la ce e expus baietelul dvs...chiar sunt toti antrenorii de afara prosti asa, chiar au ceva cu el cum ati chiar insinuat...(((:::pacaliti oamenii de atatia ani cu academia aia...n ati dat un FOTBALIST...pleaca si vin toti cu coada intre picioare...pe aia pe afara e greu sa ii pacaliti,nu cad toti la pamant ca romanasii nostri cand aud de hagi...e 2021...nu prea mai merge pacaleala...si ca sa inchei...la 22 de ani,balaci se plictisise de fotbal...dumneata incerci sa faci lumea sa creada ca la 22 de ani esti undeva la juniorii 3 de pe timpuri...te pacalesti singur, baga bine la cap ce ti a transmis marcel puscas...bafta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

924258264290853
Dobrean Sabin  •  28 Decembrie 2020, 13:27

Pai cine spunea acum un an, doi ca nu se acorda credit tinerilor si ca ala micu este marginalizat fiindcaceste baiatul lui Hagi. Sa ma scuzati, dar afirmatiile de acum seamana cu datul la intors....

Vezi toate comentariile (30)
Comentează