FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Drama care i-a marcat pe viață pe Gică Hagi și Gabi Balint: „Amândoi am avut câte un frate care, din păcate, n-a reușit să trăiască...”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 11:30 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 13:23

Fost internațional, în prezent analist sportiv, Gabi Balint a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO. Acesta a dat detalii neștiute despre relația pe care o are cu Gică Hagi, celui care i-a fost colaborator la echipele la care "Regele" a antrenat.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Gabi, acum ești expert la televizor.
- Îmi place să vorbesc despre fotbal. De multe ori sunt lucruri pe care aș vrea să le spun, dar nu o fac pentru că am un respect pentru jucători și pentru antrenori. Îmi pare rău că de multe ori sunt nevoit să-i critic. Și eu am fost jucător, și eu am fost antrenor. Știu că e neplăcut, dar prin criticile mele să știe că eu le vreau binele. Că observ ceva și vreau ca ei să îndrepte anumite greșeli. Nu zic că ceea ce spun eu e totul adevărat. Sau că sunt cel mai mare specialist. Îmi spun părerea și încerc să fiu obiectiv.

- Sunt oameni pe care încerci să nu-i critici?
- Am un singur om căruia mi-a fost greu să-i critic jocul. Hagi! Suntem mai mult decât prieteni, suntem ca frații. Apropo, amândoi am avut câte un frate care, din păcate, n-a reușit să trăiască... Au murit la scurt timp după naștere. Poate asta ne-a unit și mereu ne spuneam frate, frate. Pe undeva el mi-a luat locul în echipă la Steaua, iar eu i-am dat tricoul. I l-am dat eu din prima, tricoul cu numărul 10. Mi-e greu să critic, dar nu o fac cu răutate.

- Iar alții pe care i-ai criticat s-au supărat.
- Mi-a adus și adversități chestia asta. Păi, Dan Petrescu, fostul meu coleg de echipă. Îl laud de zece ori și îl critic o singură dată. Atunci când l-am criticat s-a supărat, nu mai vorbește cu mine... Când spun lucruri frumoase despre el, despre CFR, e OK sau poate nu le bagă în seamă. Hagi mi-a spus: "Poți să spui orice vrei! Poți să mă critici oricât vrei, niciodată nu mă voi supăra pe tine!".

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV După 35 de ani, Duckadam recunoaște că un medic i-a greșit diagnosticul la un control: „Dacă mi-l punea corect nu mai apăram niciodată penalty-urile la Sevilla!”

EXCLUSIV Marius Șumudică a provocat o adevărată criză de nervi: „Am spart un televizor în vestiar! Se înșelase în privința mea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează