STRANIERI  ·  GLASGOW RANGERS

Gigi Becali, după debutul lui Ianis Hagi la Rangers: „De ce nu întrebați un specialist de ce costă 4 milioane de euro? Are cineva curaj să îl evalueze?”

Vineri, 07 Februarie, 09:45

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit joi despre viitorul lui Ianis Hagi (21 de ani), fotbalist care a înscris primul său gol la Glasgow Rangers la al doilea meci jucat în tricoul „protestanților”.

Întrebat de ce speră să obțină pe Florinel Coman o sumă de bani mai mare decât cea obținută de Hagi din transferul fiului său la Genk, Becali s-a rezumat la a face o previziune extrem de îndrăzneață în privința lui Ianis. 

„Nu îl evaluez eu pe Ianis. Eu nu vorbesc de Ianis, dar cred că Ianis peste doi ani va fi un mare fotbalist al Europei. 

Ianis, peste doi ani, va valora 100 de milioane de euro. De ce nu întrebați un specialist de ce costă Ianis 4 milioane de euro? Are cineva curaj să îl evalueze?”, a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard

Steven Gerrard, managerul lui Rangers, a observat „o primă repriză în care Hagi s-a obișnuit cu Scoția, înconjurat de oameni agresivi care-l lovesc. Dar jocul lui din repriza a doua ne-a câștigat meciul. A fost extraordinar”.

„Până la pauză, Ianis Hagi s-a obișnuit cu Scoția, cu oameni agresivi în jurul lui, care-l lovesc de fiecare dată când au ocazia”, a declarat fostul mare internațional englez la conferință. 

Lui Gerrard i-a plăcut tot ce a făcut noul șeptar de pe „Ibrox” în ultimele 42 de minute, nu doar golul decisiv din final (84), care ține Rangers în lupta pentru titlu. „Prestația lui din repriza a doua ne-a câștigat partida și merita acest lucru. A fost extraordinar”, a spus Stevie G după victoria lui Glasgow cu Hibernian, scor 2-1  

+7 FOTO

Citește și: Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (4)

polistul68  •  07 Februarie 2020, 12:47

Sa dea Dumnezeu sa.l tina bojocii, si sa joace bine. Daca a mai castigat la capitolul forta si viteza, are toate sansele sa confirme in Scotia...

chernomor  •  07 Februarie 2020, 11:28

Măi Gigi, ai găsit să-l dai pe Gnohere?

Danut Ognean  •  07 Februarie 2020, 11:20

fortza dinamo!fortza cfr

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1