INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Gilardino: "Vreau să joc alături de Mutu şi Jovetici la anul" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2010 00:00

Jucătorul echipei AC Fiorentina, Alberto Gilardino, a declarat, luni, într-un interviu acordat revistei Guerin Sportivo, că şi-a dori ca anul viitor să joace în atac alături de românul Adrian Mutu şi muntenegreanul Stevan Jovetici, informează site-ul fiorentina.it.

"Adrian este foarte bun în poziţia de al doilea atacant. Ne-a lipsit foarte mult. Anul viitor mi-ar plăcea să joc în atac alături de Mutu şi Jovetici", a spus Gilardino.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, iar presa italiană a scris, săptămâna trecută, că românul a fost pus pe lista de transferuri la Fiorentina.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  11 Mai 2010, 13:11

chiar daca...mutu ramane un fotbalist talentat indiferent de criticile tuturor in ceea ce priveste viata lui din afara terenului...daca jucatorul de la fiorentina isi doreste sa joace alaturi de el inseamna ca are valoare !!! din pacate a pierdut mult din cauza unor neglijente ce puteau fi evitate cu usurinta daca era umpic mai atent la el si la ce se petrece in jurul lui . Mutu cred ca va reveni cu o noua forta de muncasi dorinta de a se afirma dar de data aceasta pozitiv in terenul de joc !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează