INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Valentin Mihăilă, pe lista unui colos din Serie A » Giovanni Becali a făcut dezvăluirea: „Am o relație excelentă cu președintele lor”

Giovanni Becali (68 de ani) spune că mai multe cluburi importante, inclusiv Napoli, se interesează de serviciile lui Valentin Mihăilă (21 de ani). +12   FOTO
Giovanni Becali (68 de ani) spune că mai multe cluburi importante, inclusiv Napoli, se interesează de serviciile lui Valentin Mihăilă (21 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 17:15 / Actualizat marti, 16 martie 2021 17:28

Giovanni Becali (68 de ani) spune că mai multe cluburi importante, inclusiv Napoli, se interesează de serviciile lui Valentin Mihăilă (21 de ani).

Valentin Mihăilă este omul momentului la Parma. A marcat câte un gol în ultimele două runde, iar granzii din Serie A l-au luat sub radar. Giovanni Becali, impresarul care a intermediat atât mutarea lui, cât și cea a lui Dennis Man, a vorbit în presa din Peninsulă despre următorii pași ai extremei transferate de la CS Universitatea Craiova. 

Valentin Mihăilă, în atenția cluburilor din Serie A

„Napoli se interesează de Mihăilă, am o relație excelentă cu președintele De Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. Acum e prea devreme să vorbim despre transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca așa, nu va duce lipsă de oferte. Mă întreabă mulți de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul lui pentru Parma. Îmi pare rău că echipa este acum în această situație, se luptă să nu retrogradeze, dar sper să se salveze, au un președinte foarte bun.

Valentin a fost urmărit de mulți scouteri, dar Parma s-a mișcat mai repede și l-a cumpărat. Păcat că a venit cu o pubalgie în momentul transferului. A avut oferte din Anglia și din Spania înainte”, a declarat Giovanni Becali, pentru cacionapoli24.

Mutu juca pe alt post, mai retras decât Valentin, Mutu putea fi mai bun decât Gică Hagi. Acum Mihăilă e din altă generație, iar eu sper să realizeze cel puțin cât a reușit Mutu
- Giovanni Becali

+14 FOTO

VIDEO. Cum l-a amenințat Giovanni Becali pe Ianis Zicu: „«Rupi contractul și te întorci în România». Am început să plâng!

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A:

VIDEO Românii de la Parma, elogiați în Italia: „Man, ce rafinament tehnic! Mihăilă, viteză și personalitate”

Rivalii din Serie A se revoltă: „Ce trebuie să facă Ronaldo ca să ia ROȘU?” » Acuză o intrare violentă a lui Cristiano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
caoradea
caoradea  •  16 Martie 2021, 22:13

Trist ! Continuati jesepistilor acolo unde ati terminat, adica Guardiola, City, Real, Barca etc. toti sunt pe urmele acestor jucatori. Mai ales dc a zis (F)ecali (oricare dintre ei)... Voi nu stiti sa cititi presa internationala ? Doar pe fecalii astia citati.... A ca mai vbiti si cu alti penali.... Penal. Si Oscar pt asta ?????? Jalnic!

elgabri
elgabri  •  16 Martie 2021, 21:56

Daca Napoli e un Colos atunci Juventus ce e ??

fairplayromania
fairplayromania  •  16 Martie 2021, 21:40

Mihăilă a băgat tristețea in fcsebei. Felicitări GSP ptr articol. Oscar !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează