INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOŢIA

Glasgow Rangers: "Sîntem interesaţi de Goian"

Dorin Goian
Dorin Goian

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 17:31

Managerul clubului scoţian Glasgow Rangers, Ally McCoist, a declarat, vineri, că este intresat de achiziţionarea fundaşului central român, Dorin Goian, de la Palermo, informează BBC.

"Este un jucător de care cu siguranţă suntem interesaţi. L-am urmărit şi o vom mai face şi în continuare", a spus McCoist.

Pe lângă internaţionalul român, campioana Scoţiei, Glasgow Rangers, îl urmăreşte şi pe maghiarul Roland Juhasz pentru postul de fundaş central. În plus, o altă opţiune este reîntoarcerea la Glasgow Rangers a spaniolului Carlos Cuellar, legitimat în prezent la Aston Villa, scrie Mediafax.

McCoist îşi doreşte transferul unui fundaş central până la meciul de joi, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, împotriva suedezilor de la Malmo.

Presa italiană notează că oficialii clubului Palermo îşi doresc să-l transfere pe Goian la Glasgow Rangers pentru a putea apoi să-l achiziţioneze pe Marco Andreolli, de la Chievo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
headhunterz
headhunterz  •  22 Iulie 2011, 21:57

e fain la rangers joci in ucl in fiecare an

vladutz13
vladutz13  •  22 Iulie 2011, 19:51

E prea bun pentru campionatul Scotiei....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează