INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Goian riscă să piardă transferul la Rangers din cauza permisului de muncă

Dorin Goian a marcat un singur gol în Serie A, împotriva Milanului (foto: Reuters)
Dorin Goian a marcat un singur gol în Serie A, împotriva Milanului (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 15:28

Dorin Goian e tot mai aproape să semneze cu Glasgow Rangers, dar transferul ar putea pica pe ultima sută de metri din cauza permisului de muncă. Oficialii Federaţiei Engleze spun că nu au primit încă o cerere din partea clubului scoţian în privinţa permisului lui Goian.

Fotbalistul de 30 de ani de la Palermo a vorbit în presa din Regat despre această mutare, spunînd că negocierile au intrat în impas

"Sînt unele mici probleme în acest moment, dar sînt încrezător că acestea se vor rezolva şi voi semna contractul. Sînt încântat de ideea de a fi la Glasgow. Rangers este o echipă mare a Europei, un club care joacă tot timpul în Liga Campionilor şi e pretendentă la titlu.

Toate aceste lucruri sunt entuziasmante pentru mine, dar nu vreau să vorbesc prea mult, pentru că nu am semnat încă un contract. Sper ca totul să decurgă bine", a spus Goian pentru Daily Record.

Tehnicianul lui Rangers, Ally McCoist, îl aşteaptă cu braţele deschise pe internaţionalul român: "Îl vreau neapărat pe Goian şi vreau să rezolv totul pînă marţi. Trebuie să-l înregistrăm cît mai repede ca să-l putem folosi împotriva lui Malmo"

Rangers îi va plăti apărătorului de 30 de ani un salariu de 750.000 de lire sterline, adică aproximativ 850.000 de euro pe sezon, scrie "Daily Mail".

16 meciuri a jucat Goian în sezonul trecut pentru Palermo, înscriind şi un gol, contra Milanului.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
adrimic
adrimic  •  25 Iulie 2011, 16:31

eee.. dar dece sa nu scormoneasca senzationalul ghesepeul? Ce daca nu ii dau dreptul de munca azi inseamna ca nu mai joaca? NU.. inseamna ca dupa ce o sa aiba permis de munca ( si il va avea pentru ca este jucator de fotbal profesionist si nu capsunar sau muncitor in constructii) va incepe sa joace la Rangers. ei se agita sa prinda meciul cu Malmo.. si atat.. senzationeilor.. sunteti frate cu otevistii..

parcatotana
parcatotana  •  25 Iulie 2011, 15:49

N-au intrat în niciun impas, chestia cu work permit-ul ei o vor azi pentru a-l putea folosi mâine cu Malmo, dar dacă nu-l vor obţine aşa repede, asta nu înseamnă ca pierde transferul. S-au înţeles şi la bani şi la tot, ba chiar Goian e la Glasgow unde a făcut deja şi vizita medicală.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close