INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE 2

Golul lui Keşeru a adus primul punct pentru Angers în noul sezon!

Keseru a marcat primul gol in noul sezon
Keseru a marcat primul gol in noul sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 12:50

Atacantul român care evoluează la divizionara secundă din Franţa, SCO Angers, a marcat primul gol în noua stagiune, în partida de la Boulogne (3-3-), reuşită care a şi adus un punct formaţiei antrenate de Stephane Moulin.

După ce în prima etapă reuşise să dea pasa decisivă la golul marcat de Angers împotriva celor de la Tours (1-2), Claudiu a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, în minutul 69, urcînd scorul la 3-1 pentru oaspeţi. Gazdele au revenit în ultimul sfert de oră şi au marcat de două ori prin Salibur şi Karuru, salvînd rezultatul.

În vîrstă de 24 de ani, jucătorul transferat de la FC Nantes a înscris 12 goluri în sezonul trecut, în cele 40 de partide în care a îmbrăcat tricoul lui Angers. Fără să fi cunoscut victoria în noua stagiune, Angers va primi etapa viitoare vizita celor de la Istres, locul 9 în Ligue 2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează