INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMIRSPOR - GALATASARAY 2-0

„Hagi și Popescu i-ar fi transferat? Moruțan și Cicâldău sunt bani aruncați!”. Românii Galatei, puși la zid!

Moruțan și Cicâldău, aspru criticați de jurnaliștii turci după a 6-a înfrângere suferită la Galatasaray, foto: Imago
Moruțan și Cicâldău, aspru criticați de jurnaliștii turci după a 6-a înfrângere suferită la Galatasaray, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 14:29 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 14:51

Moruțan și Cicâldău sunt aspru criticați de jurnaliștii turci după a 6-a înfrângere suferită la Galatasaray, 0-2 cu Demirspor. Și marii „tricolori” sunt înțepați. 

Un sezon cu două imagini total opuse la Galatasaray. Una pozitivă, în cupele continentale, alta negativă, în campionat.

Niță, cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP, dezvăluie detaliile plecării de la FCSB: „N-a fost în totalitate decizia mea”
SUPERLATIVELE GSP
Niță, cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP, dezvăluie detaliile plecării de la FCSB: „N-a fost în totalitate decizia mea”

Galatasaray, locul 1 în EL, 11 în Süper Lig

Când au semnat în vară, Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan se așteptau să învingă la „Cim-Bom-Bom”. Traseul din Europa League le-a împlinit speranțele. Locul 1 într-o grupă cu Lazio, Marseille și Lokomotiv Moscova, 12 puncte din 18, trei victorii, trei egaluri, patru meciuri fără gol primit, golaveraj 7-3. A ieșit foarte bine, roș-galbenii sunt direct în „optimile” Europa League.

În schimb, prima parte de Süper Lig a fost ca un vis urât. După 18 etape, „leii” fără colți au un stupefiant 6-6-6. Șase succese, șase remize, șase înfrângeri. Și golaverajul e șocant: 22-23. Câte puncte au câștigat până acum? 24! Câte au pierdut? 30! Câte are liderul Trabzonspor? 45, aproape dublu! Locul 11.

„Moruțan și Cicâldău sunt bani aruncați!”

După ultimul eșec, 0-2 la Adana cu Demirspor, jurnaliștii turci i-au criticat pe cei doi „tricolori” (Cicâldău, integralist, Moruțan, schimbat după 62 de minute). În toamnă, i-au lăudat. La sfârșitul anului, comentariile ard.

3 goluri și 3 pase decisivea reușit Olimpiu Moruțan în 20 de partide jucate la „Cim-Bom-Bom”

Levent Tüzemen, editorialist la Fotomaç, crede că „Moruțan joacă având frâna de mână trasă”. A notat că „a tras de trei ori la poartă, dar niciodată pe poartă". 

Și are o dilemă: „Mă întreb dacă Hagi și Popescu, despre care s-a spus că au avut un rol important în aceste achiziții, i-ar fi transferat pe Cicâldău și Moruțan”. Concluzia lui: „Amândoi sunt bani aruncați de Galatasaray după o teribilă eroare”.

„Cicâldău nu există pe teren”

La rândul său, fostul jucător turc Ridvan Dilmen, ex-Fenerbahçe, actual analist la TRT Spor, a întrebat: „L-a văzut cineva pe Cicâldău în ultimele două meciuri? De ce să joci acum cu acest băiat?”. Consideră că „de-abia și-a revenit după coronavirus, nu poate juca, nu există pe teren”. Scorul corect din perspectiva lui Dilmen: „Nu 2-0, ci 6-2”.

4 goluriși două assisturi are Alex Cicâldău în 22 de meciuri la Galatasaray în toate competițiile

Citește și: 

Xavi, nemulțumit de „centralul” de la meciul cu Sevilla: „Arbitrul ar trebui să țină o conferință de presă”

Gest violent al lui Kounde în Sevilla - Barcelona! Moment de „blackout” pentru care a văzut „roșu” direct

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  22 Decembrie 2021, 20:49
Postat de vasileroaita pe 22 Decembrie 2021, 19:02

L-a prostit Giovanni pe Terim ca va obtine triplu pe cele doua rebuturi! Cum l-a prostit si pe patronul Parmei!! Credeam ca Terim e inteligent. Asa parea... Cum naiba gasesc becaliotii fraierii de pe planeta?!?

Nu cred ca e vorba de cunostintele lui Terim, mai degraba cineva a castigat bani negri din afacerile astea...

vasileroaita
vasileroaita  •  22 Decembrie 2021, 19:02

L-a prostit Giovanni pe Terim ca va obtine triplu pe cele doua rebuturi! Cum l-a prostit si pe patronul Parmei!! Credeam ca Terim e inteligent. Asa parea... Cum naiba gasesc becaliotii fraierii de pe planeta?!?

dobrin
dobrin  •  22 Decembrie 2021, 18:41
Postat de gago747 pe 22 Decembrie 2021, 17:11

Parca mai acu o luna ii pupau toti in *** ...

Da, dar asta era cand erau nou-nascuti... acum au facut ochi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează