INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Halloween Bölöni: a condus liderul la pauză, 2-0, dar a pierdut, 2-4! La final s-a luat de arbitraj: "Nu-mi explic de ce mai avem VAR"

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 14:50

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a condus liderul Genk la pauză, 2-0, dar s-a prăbușit în repriza a doua, 2-4. Antrenorul român s-a plâns de arbitraj: ”Nu înțeleg de ce n-a consultat VAR la cele două penaltyuri și la corneul de la al treilea”.

Timp de o repriză, Loți Bölöni a visat frumos, chiar deși era Halloween. Conducea cu 2-0 la pauză pe unica echipă neînvinsă din elita belgiană și se putea apropia la două puncte de primul loc! Bolingi (23) și Juklerød (45+1) prevesteau o mare victorie. Antwerp a căzut inexplicabil în actul secund și Genk a învins incredibil cu 4-2. "Dublele" reușite de Malinovskiy și Samatta, primul din două penaltyuri, i-au păstrat în frunte pe oaspeți.

"Ne-au predat o lecție"

Bölöni a dat vina și pe arbitraj pentru revenirea liderului. "VAR n-a intervenit la primul 11 metri, nici la cel de-al doilea și la cornerul de la al treilea. Nu-mi explic de ce mai avem asistență video! Rezultatul oricum nu se mai schimbă. Genk este o echipă foarte bună, cea mai valoroasă din Belgia. Ne-a predat o lecție și din asta va trebui să învățăm. Le urez succes mai departe, inclusiv în cupele europene", a declarat antrenorul român.

"Am pierdut controlul"

Loți a încercat să explice evoluția cu două fețe a lui Antwerp: "Știam că va fi un meci greu. Am condus cu 2-0, cu mult entuziasm, ambiție și forță. Apoi ne-am liniștit brusc și au apărut problemele. Ne-au pus la pământ cu cele două penaltyuri, am scăpat meciul de sub control și nu am mai jucat ca o echipă. E foarte simplu". 

0 eșecuri acasă avea Antwerp până miercuri. Nu mai pierduse pe teren propriu în campionat de pe 12 mai, 1-2 cu Sint Truidense. Loți are totuși a doua cea mai bună defensivă

9 goluri în 12 etape încasase echipa lui Bölöni în primele 12 etape. Nu mai primise 4 goluri într-un meci de la 0-4, tot cu Sint Truidense ("afară"), în play-offul de EL, pe 7 aprilie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
793394844172687
Imre Zoltan  •  01 Noiembrie 2018, 21:15
Postat de bazinga pe 01 Noiembrie 2018, 15:44

Campionatul lu' Peste prajit si in Belgia aia!In afara de 1-2 echip-eternele Anderlecht si Standard Liege eventual....,restul sunt jalnice!Toti tucatorii belgieni valorosi joaca in alte campionate puternice...Se mai crede mare antrenor si Boloni,ceeace nu este cazul!Absolut deloc!

E foarte prajit campionatul din Belgia. Numai 4 echipe joaca in grupe in Euro League sau Champions League. Cu patru mai mult decit din Romania. :)

bazinga
bazinga  •  01 Noiembrie 2018, 15:44

Campionatul lu' Peste prajit si in Belgia aia!In afara de 1-2 echip-eternele Anderlecht si Standard Liege eventual....,restul sunt jalnice!Toti tucatorii belgieni valorosi joaca in alte campionate puternice...Se mai crede mare antrenor si Boloni,ceeace nu este cazul!Absolut deloc!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează