INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAMILTON - RANGERS

HAMILTON - RANGERS 1-4 // Ianis Hagi a fost titular în victoria lui Rangers! A jucat 73 de minute și a avut două șanse de gol

Ianis Hagi e deja idolul fanilor scoțieni +38   FOTO
Ianis Hagi e deja idolul fanilor scoțieni

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 13:39

Ianis Hagi (21 de ani) a fost din nou titular la Rangers. Echipa antrenată de Steven Gerarrd a câștigat împotriva lui Hamilton, 4-1, și s-a calificat în sferturile Cupei Scoției. 

Hamilton - Rangers 1-4

Au marcat: Smith 38'/ Arfield 25', 90+2', Aribo 68', Morelos 85'

Ianis Hagi a bifat al treilea meci pentru Rangers. Românul a fost titular și a jucat 73 de minute, fiind aplaudat de fanii lui Rangers în momentul schimbării.

Hagi a avut o primă repriză bună, fiind foarte activ.  În minutul 5 a ratat șansa deschiderii scorului, după de a reluat cu capul, din 6 metri. Din păcate, mingea s-a dus puțin pe lângă bară. În minutul 34, Ianis Hagi a pătruns foarte bine și a pasat pe poziție viitoare pentru Morelos. Acesta a preluat în interiorul careului, dar a șutat în portar.

Cinci minute mai târziu, Ianis i-a pasat din nou lui Morelos, dar acesta a șutat peste de la 10 metri. În minutul 42, Hagi a șutat din prima de la 10 metri, dar portarul lui Hamilton a reținut. În partea a doua, Hagi a jucat mai șters, iar Gerrard l-a scos în minutul 73.

Pentru Rangers au marcat Arfield (25', 90+2'), Aribo (68') și Morelos (85'), iar pentru Hamilton a punctat Smith, în minutul 38.

Echipe de start

Hamilton: Southwood - McGowan, Hamilton, Eatson , McMann - Collar, Gogic - Dales, Smith, Winter - Davies 
Rezerve: Gourlay, Hunt, Altston, Miller, Moyo, Want, Ogkmpoe 
Antrenor: Brian Rice 

Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Edmundson, Barisic - Kamara, Arfield, Hagi -Aribo, Morelos, Kent 
Rezerve: Foderingham, Halliday, Katic, Davis, Jones, Polster, Stewart 
Antrenor: Steven Gerrard 

VIDEO » Golul marcat de Ianis Hagi în Rangers - Hibernian

Vezi și: 

VIDEO Steven Gerrard, încântat de Ianis Hagi: „Am urlat la el să mai facă o atingere, dar ce știu eu?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
melcul_furios
melcul_furios  •  09 Februarie 2020, 02:31
Postat de Cris Juganaru pe 08 Februarie 2020, 20:45

Deci, sa intelegem ca, in logica gagaiana, daca exista unul de prin Norvegia care joaca in Germania si a marcat 7 goluri la 19 ani, Hagi, care joaca intr un campionat mai slab, nu ar mai avea viitor la 21 de ani? De unde iesiti, (bai) pliurzilor? Daca nu stiti, in fotbal la 21 de ani inca esti tanar si ai viitorul lung in fata pt a creste si a profita de oportunitatile de a evolua in campionate mai puternice. A fortiori daca beneficiezi de ceva talent si calitati. Iar in privinta lui Hagi, parca mai degraba ar trebui sa luam in considerare opiniile celor mai mari specialisti ai pamantului in fotbal, precum unul dintre zeii fotbalului mondial - Gerrard, care, dupa ce l a urmarit timp suficient pt a i cunoaste potentialul actual si calitatile tehnice, a decis ca are toate premisele sa se dezvolte ca un bun fotbalist pe plan international. Prin comparatie cu opiniile despre Ianis ale unor veritabili oameni de fotbal, ale voastre par provenite de la “nenascutii hateri care pe nenascutii fotbalisti ii urasc”. In rest, sa lasam viitorul, pe care Ianis il are indubitabil inainte, sa decida.

1. Steven Gerard a fost un jucator foarte mare insa nu inseamna ca o sa fie si un mare antrenor, momentan antreneaza Rangers care nu este deloc o echipa mare si nici anul asta nu o sa castige campionatul. Cff nu a avut problema cu Celtic, campioana lor eterna. 2. Da, 21 de ani este tarziu pentru un fenomen, toti jucatorii deosebiti au inceput de tineri, au aratat ce pot. Peste tot sunt tineri promitatori insa nu toti ajuns mari, gen Bojan Krkovic - plecat de la Barcelona si nu a ajuns niciodata urias. 3. Poti ajunge un jucator decent intr-un campionat mare insa nu o sa fii un zeu, cum e Gerard. Hagi senior e o dovada vie - nu s-a impus niciodata intr-un campionat mare, a stat 2 ani la Real, 2 la BArcelona si apoi la Galatasary, care nu era si nu este o echipa mare. Tribunele aclama orice jucator spectaculos insa putini ajung legendari ca Nedved, Figo, Ronaldo, Totti, Hierro, etc.

thomassystem
thomassystem  •  08 Februarie 2020, 23:03

Mai vrem articole cu prințul.

1122921077867124
Silviu Pop Sese  •  08 Februarie 2020, 22:41

La noi la 28 esti inca mare speranta , deci la 21 ...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează