INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Ce spune Duckadam despre gafa lui Ionuț Radu: „Va avea foarte mult de suferit acum” + mesajul afișat de fanii lui Inter

Ionuț Radu// Foto: IMAGO
Ionuț Radu// Foto: IMAGO

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 13:10 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 16:30

Helmuth Duckadam (63 de ani), fostul internațional român, a analizat eroarea lui Ionuț Radu (24 de ani) din meciul cu Bologna (1-2).

La prima apariție stagională în Serie A, Ionuț Radu a greșit decisiv în finalul meciului Bologna - Inter. Helmuth Duckadam a analizat eroarea portarului român.

„M-a sunat: «Iartă-mă, Giovanni! Am fost fraier»” » I-a bătut obrazul lui Lippi jr., venit la București pentru doi jucători din Liga 1
REPROȘURI
„M-a sunat: «Iartă-mă, Giovanni! Am fost fraier»” » I-a bătut obrazul lui Lippi jr., venit la București pentru doi jucători din Liga 1

Duckadam: „Dacă dădea cu latul acolo în corner, nu lua acel gol”

„Eu am mizat foarte mult pe Ionuț Radu, după acel turneu final, îl vedeam viitorul portar al echipei naționale. Din păcate, el a preferat să rămână la Inter, probabil că are un salariu destul de consistent, în loc să joace, pentru că are calități, dar uitați că mai nou portarii păcătuiesc.

El va avea foarte mult de suferit acum, în primul rând psihic. Eu țin minte că am tras un an de zile, după un gol primit printre picioare când am ajuns la Steaua, într-un meci televizat, la Brașov. Un an de zile mi-a trebuit să trec peste. Din titular am ajuns al treilea portar și noroc cu nea Voinescu, care m-a îmbărbătat, pentru că am vrut să mă las de fotbal. Deci îți vine, în momentele astea, să te lași de fotbal!

Trebuie să treacă peste acest lucru și altădată să ia o hotărâre mai simplă, pentru că dacă dădea cu latul acolo în corner, în out, probabil că unii coechipieri îl certau pentru moment, dar nu lua acest gol”, a comentat Hemuth Duckadam, la Pro Arena. 

Sfaturile lui Duckadam pentru portarii României

Portarul de legendă al Stelei spune că o parte din vină o au și portarii și explică unde greșesc cel mai des aceștia.

„Țin minte că acum vreo lună chiar eram într-o emisiune la TV și analizam portarii din România, greșiseră în acea etapă tot. Cei mai buni portari, începând cu Moldovan de la Rapid, cu Popa de la Voluntari, șamd. Toți au greșit, dar exact greșeli de acestea cum a făcut Radu acum. 

Ei trebuie să joace foarte tehnic cu piciorul, dar ei să nu uite că în primul rând sunt portari. Apoi, dacă ai și un joc bun de picior, atunci poți să profiți de acest lucru”, a mai spus Duckadam pentru sursa menționată.

Fanii lui Inter, mesaj de susţinere pentru Ionuț Radu

Deși a îngropat-o pe Inter în lupta la titlu, suporterii nerazzurri au transmis un mesaj de susținere pentru portarul român înaintea meciului cu Udinese, de pe 1 mai. 

„Dezamăgiți, dar încă îndrăgostiți. Forza Radu! Hai Inter!”, a fost mesajul postat de fanii lui Inter pentru Ionuț Radu.

Ce spune Duckadam despre gafa lui Ionuț Radu: „Va avea foarte mult de suferit acum” + mesajul afișat de fanii lui Inter
Sursă foto: Twitter

VIDEO cu gafa lui Ionuț Radu în Bologna - Inter 2-1

Citește mai multe articole din fotbalul internațional:

Salariu amețitor oferit de PSG pentru a aduce un star de la Barcelona

Pochettino a întors-o, după ce a anunțat că rămâne la PSG alături de Mbappe! „Ascultă întrebarea și răspunsul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează