FOTBAL  »  Superliga  »  REPROȘURI

„M-a sunat: «Iartă-mă, Giovanni! Am fost fraier»” » I-a bătut obrazul lui Lippi jr., venit la București pentru doi jucători din Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 10:51 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 16:14

Agentul Giovanni Becali (70 de ani) a vorbit astăzi despre venirea în România a impresarului Davide Lippi, fiul celebrului antrenor Marcello Lippi.

Gazeta Sporturilor a scris miercuri că Davide Lippi a fost în România și i-a urmărit pe oltenii Jovan Markovic și Vladimir Screciu, cu care a discutat după FC Argeș - CSU Craiova 0-4.

În atenția LPF: de ce FCSB și CFR Cluj trebuie să joace de la aceeași oră după această rundă, dacă distanța actuală se menține
LUPTA LA TITLU
În atenția LPF: de ce FCSB și CFR Cluj trebuie să joace de la aceeași oră după această rundă, dacă distanța actuală se menține

Becali: „Davide Lippi m-a sunat «Iartă-mă Giovanni»”

Azi, Giovanni Becali a povestit ce a discutat cu impresarul italian când a aflat că acesta a venit în România fără să-l anunțe.

„Davide Lippi a fost aici. M-a sunat mai târziu. I-am zis: «Ești în România și nu l-ai chemat pe Giovanni?».  Mi-a spus că a făcut o greșeală. A zis: «Scuză-mă. Am fost fraier. Am venit aici cu niște oameni care m-au invitat». I-am spus «Una e una, alta e alta». A venit pentru cei de la Craiova, Markovic și Screciu. 

A fost la meciul Rapidului și urma să se ducă la Voluntari. I-am spus «Vino la mine, la o cafea. Stadionul e la 1 kilometru de casă», dar era cu oamenii care l-au invitat”, a spus Giovanni Becali în emisiunea DigiSport Matinal.

Davide Lippi l-a văzut și pe Rareș Ilie

„M-a sunat: «Iartă-mă, Giovanni! Am fost fraier»” » I-a bătut obrazul lui Lippi jr., venit la București pentru doi jucători din Liga 1
Davide Lippi. Foto: ImagoImages

Davide Lippi, reprezentant al câtorva fotbaliști foarte importanți: Chiellini, Ribery, Spinazzola, Hakimi, Politano, a apărut prima oară pe un stadion din Liga 1 la partida Rapid-Sepsi, în care el a putut vedea golul pe care Rareș Ilie l-a marcat cu o execuție splendidă, una în stilul acelora pe care le reușea Adrian Ilie la Valencia și în echipa națională spre finalul anilor '90. 

Lippi junior nu venise însă pentru Ilie. El a ajuns în România la invitația agenților lui Markovic și ai lui Screciu, de la Universitatea Craiova. E vorba despre o societate belgiană, InvictiGroup, al cărei reprezentant în România e Marius Avram. E doar o coincidență de nume, acesta neavând nicio legătură cu fostul arbitru Marius Avram. 

Impresarul italian a și discutat cu Markovic și cu Screciu după partida cu FC Argeș, una pe care oltenii au câștigat-o cu 4-0. Davide Lippi le-a transmis fotbaliștilor că a rămas cu o impresie bună despre ei doi și că va continua să-i urmărească și să-i recomande în Serie A. 

VIDEO Totul despre FCSB - FC Argeș

Citește și: 

Gigi Becali și-a făcut calculele » Cum speră să evite un meci decisiv cu CFR Cluj

Penultima etapă din Liga 1 poate fi un simulacru! » Există varianta ca FCSB și CFR să aibă două pseudoadversare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
sorine
sorine  •  01 Mai 2022, 08:10

Ia-uzi bai frate,ce obraznic e si Davide Lippi ala! Auzi sa vina El in Romania si sa mearga pe burta,sa nu il anunte pe Unchiul Giovanni! Baa,dar nu pot sa cred asa ceva! Bine ca i-a dat Dumnezeu minte si si-a reparat greseala,ca altfel era rau de tot. Daca se supara Unchiul Giovanni? Nici nu vreau sa ma gandesc la consecinte,dar este si o chestie de respect,auzi sa vii in Romania si sa nu ii spui inainte lui Don Giovanni,care inainte era cunoscut in toata Romania ca Badea Ion de la Stana!!Sa-ti fie rusine bai Davide,ce educatie ti-o fi dat tactu ala Marcel,care a pus batista pe Tzambal??

florianveress
florianveress  •  30 Aprilie 2022, 16:51
Postat de google_popescu pe 30 Aprilie 2022, 12:15

Ce frustrați sunt ***

Tu ești doar un ***, agramatule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  30 Aprilie 2022, 15:32

Si uite asa,usor-usor il promovati iar pe acest puscarias si apoi va intrebati 'cum de a ajuns fotbalul romanesc in halul asta ?'

Vezi toate comentariile (19)
Comentează