INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATLETICO MADRID

Decizia luată de Atletico Madrid în cazul lui Horațiu Moldovan » Veste bună pentru portarul român

Horațiu Moldovan // FOTO: Imago
Horațiu Moldovan // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 09:10 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 09:50

Portarul Horațiu Moldovan (26 de ani) va avea șansa să joace în acest sezon de UEFA Champions League, după ce Atletico Madrid l-a trecut pe listă. 

Adus în această iarnă de la Rapid, pentru 800.000 de euro, internaționalul român încă nu a debutat în trupa lui Diego Simeone în La Liga. Dar antrenorul a decis să-l treacă pe lista de jucători eligibili pentru meciurile din Champions League.

Ce scrie presa din Spania despre prestația lui Ianis Hagi în Alaves – Barcelona: „Încă se așteaptă cea mai bună versiune a lui”
ALAVES - BARCELONA 1-3
Ce scrie presa din Spania despre prestația lui Ianis Hagi în Alaves – Barcelona: „Încă se așteaptă cea mai bună versiune a lui”

Horațiu Moldovan, pe lista lui Atletico Madrid de Champions League 

Fiecare club calificate în optimile UEFA Champions League a avut termen până pe 2 februarie să trimită lista de jucători eligibili pentru restul sezonului. 

Echipele au dreptul la maximum trei schimbări, iar printre numele adăugate de Atletico Madrid se numără și Horațiu Moldovan. Românul i-a luat loc croatului Ivo Grbic, plecat la Sheffield United.

Diego Simeone a decis să-i mai adauge pe lista de Champions League pe Arthur Vermeeren și Gabriel Paulista, jucători aduși în această iarnă. Cei doi i-au înlocuit pe Caglar Soyuncu și Javi Galan. 

În optimile Champions League, Atletico Madrid va avea parte de un duel tare, cu Inter Milano. Meciul tur va avea loc în Italia, pe 20 februarie, iar returul va avea loc pe 13 martie. Ambele partide se vor juca de la ora 22:00. 

Silviu Lung senior mizează pe Horațiu Moldovan: „Va avea șanse să joace pentru Atleti, plus amicalele naționalei” 

Silviu Lung (67 de ani) a apreciat că transferul lui Horațiu Moldovan este unul de anvergură atât pentru fotbalist, cât și pentru sportul din România. 

„E foarte greu să refuzi o asemenea șansă în viață. De fapt, cum s-o refuzi?! Oblak este un idol, da, un portar de excepție, dar orice fotbalist s-ar fi dus fără nicio reținere, în aceste condiții, la Atletico Madrid, precum Horațiu al nostru. Vorbim de un club uriaș al lumii. 

Și dacă echipa respectivă i-ar fi avut pe Oblak și Courtois portari, tot te-ai fi dus! Nivelul de pregătire de la echipa din Madrid este unul la cele mai înalte cote. Va fi ținut în formă, clar. Calificarea la Euro îi este de ajutor, nu un impediment. Va avea posibilitatea de a juca în această primăvară. Sunt atâtea meciuri în Spania, în campionat, în Cupă, mai sunt și amicalele naționalei. Moldovan va avea șanse de a evolua.  

Am citit tot felul de opinii, fiecare cu părerea lui, dar Horațiu Moldovan va fi titular la Euro, așa văd situația! De ce n-ar fi?!", a replicat Silviu Lung senior într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. 

VIDEO Florin Prunea a analizat situației portarilor la echipa națională: „Edi Iordănescu nu are o problemă aici, altele sunt problemele”

 Citește și:

Verdictul presei italiene despre Mihăilă: „Golul reușit e premiul pentru un jucător care pare complet recuperat la nivel psihic”
ITALIA
Verdictul presei italiene despre Mihăilă: „Golul reușit e premiul pentru un jucător care pare complet recuperat la nivel psihic”
Fanii lui Tottenham au răbufnit: „Schimbările au fost un dezastru” + „Drăgușin a jucat hochei”
TOTTENHAM
Fanii lui Tottenham au răbufnit: „Schimbările au fost un dezastru” + „Drăgușin a jucat hochei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
mirstelistu
mirstelistu  •  05 Februarie 2024, 08:03

Cei care ati scris acest articol duceti in ridicol presa sportiva, trecerea lui Moldovan pe lista UEFA este un lucru normal penntru asta a fost transferat deoarece celalat portar a plecat si nu aveau rezerva pentru Oblak ce tot deraiati cu vesti si cu sanse sa joace, sanse sa joace are din moment ce Atletico are doar 2 portari sar doar daca moare Oblak asa ca nu mai faceti din tanrar armasar

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  04 Februarie 2024, 19:47

E o veste normală: Moldovan era mai demult desemnat portarul nr. 2. A primi nr. 1 pe tricou (Oblak poartă nr. 13) deci nu e nicio surpriză

tallpaiadului
tallpaiadului  •  04 Februarie 2024, 17:41
Postat de Randoomlegend pe 04 Februarie 2024, 13:29

tarnovanu de bine de rau joaca titular si este viitorul campion al tarii la titular la euro 2024(ca edi iordanescu convoaca doar jcuatori care joaca,asta este filozofia lui),plus ca tarnovanu are cele mai putine goluri primite sezonul asta. deci da,este mai bine tarnovanu decat moldoveanu.

N-am nimic cu Tarnovanu, dar dupa parerea mea Niczuly e mai bun decat el. Daca Nita nu-si revine si continua sa aiba evolutii mai putin bune, eu l-as prefera pe Niczuly titular la nationala.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează