INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HUDDERSFIELD - READING 0-2

HUDDERSFIELD - READING 0-2 // George Pușcaș a primit nota 5 după cele 21 de minute cu Huddersfield » Ce au scris jurnaliștii englezi despre român

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 19:33

Huddersfield - Reading 0-2 // George Pușcaș, 23 de ani, a evoluat doar 21 de minute în victoria obținută de Reading pe terenul lui Huddersfield, scor 2-0. 

Încă un meci slab făcut ieri de George Pușcaș, altă veste proastă pentru selecționerul Cosmin Contra. Atacantul român nu a mai fost titular după evoluția de miercuri cu WBA și a intrat abia în minutul 69 la Reading, care a marcat golurile cu Huddersfield după intrarea „tricolorului” (Ejaria și Morrison). 

Totuși, la fel ca în etapa anterioară, cotidianul local GetReading i-a acordat numai nota 5, aceeași primită de Miazga și de Pelé: „A jucat în locul lui Boyé și a irosit câteva ocazii bune”. Marți, Pușcaș are iar meci, nu în Championship, ci în Cupa Ligii Angliei, „afară” cu Plymouth. 

Vezi și: 

BRIGHTON - SOUTHAMPTON // FOTO + VIDEO Florin Andone a primit „ROȘU” direct și a ajuns ținta criticilor: „Oribil! Fault de cinci roșii, e un rupător de picioare” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează