INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi ar putea avea de suferit la Rangers! Riscă să repete problemele de la Genk: Steven Gerrard să gândește la demisie

Ianis Hagi // FOTO: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 15:57

Mijlocașul Ianis Hagi (21 de ani) s-a integrat rapid la Rangers, unde este împrumutat de la Genk, dar ar putea avea de suferit. Antrenorul Steven Gerrard, care l-a dorit în Scoția, ar putea pleca de la echipă.

După eliminarea lui Rangers din Cupa Scoției, 0-1 cu Hearts, Gerrard anunță că se gândește la viitorul său la club. Steven Gerrard.

Steven Gerrard: „Vreau să reflectez. Mă doare”

După 0-1 cu Hearts la Edinburgh (menajat, Ianis a fost rezervă și a intrat în minutul 63) și eliminarea din „sferturile” Cupei Scoției, Gerrard ia în calcul o posibilă plecare de pe „Ibrox”. Foarte probabil, va trece și al doilea sezon fără trofeu la Rangers. 

„Trebuie să mă gândesc. Să mă gândesc unde suntem ca grup. Vreau să reflectez în următoarele 24-48 de ore. Mă doare, pentru că voiam cu disperare să înving aici. Sunt foarte dezamăgit. De când am început această meserie, acesta este momentul când mă simt cel mai rău”, au fost cuvintele managerului. 

Ianis Hagi repetă situația de la Genk? 

 Ar fi o mare problemă pentru Hagi dacă Gerrard și-ar da demisia! Ar rămâne fără cel care l-a adus la Glasgow. Așa s-a întâmplat și la Genk. Felice Mazzu, primul său antrenor în Belgia, a părăsit echipa, concediat, și înlocuitorul Hannes Wolf l-a uitat pe bancă pe Ianis. 

9 meciuriare Ianis la Rangers. A reușit 3 goluri și 2 pase de gol

Citește și:

Un club mare e pe urmele lui Hagi jr: „E pe placul directorului sportiv și au fost stabilite deja câteva contacte”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1096653163849540
Claudiu Stoiciu  •  01 Martie 2020, 19:38

Câteva cuvinte: “Este mai mult probabil sa vedem porci zburând,decât sa-l vedem pe marele,inegalabilul Ianis Hagi -fotbalist și balon de aur.” GSP nu înțelege nimic. Voi ați distrus fotbalul,gsp-ul și toată presa lingușitoare.

dubluv
dubluv  •  01 Martie 2020, 18:54

False probleme.. Daca e bun va juca, daca nu e bun, nu va juca.

reteleanu
reteleanu  •  01 Martie 2020, 18:35
Postat de andrei.33 pe 01 Martie 2020, 18:10

Cat l-a bagat in echipa Mazzu? Sa fim seriosi. Daca Ianis e bun, joaca indiferent de antrenor. Astea sunt lamentari tipic dambovitene, "daca nu mai e unchiu director ce ma fac?"

ma..."unchiu" (da, care a fost contemporan cu hagi) poate ca-ti ofera o sansa in plus, ptr ca pur si simplu stie din ce familie fotbalistica vii. nu, hai sa te iau altfel: in fiecare luna se va face concurs pe post la tine la firma. tu esti bun pe meseria ta (nu ma indoiesc), dar vei avea de depasit 5 (sau 10, sau cat de mare si interesanta e firma ta) oameni pe locul tau, da? in fiecare luna. esti de acord?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close