INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ianis Hagi, dorit de Lazio Roma: „E pe placul directorului sportiv și au fost stabilite deja câteva contacte”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 13:56

Lazio îl monitorizează pe Ianis Hagi din toamnă: „E un nume de ținut minte. Igli Tare îl place. Poate fi o achiziție low cost, de perspectivă”, a scris La Lazio Siamo Noi.

Ianis Hagi încearcă să-i convingă pe Steven Gerrard și pe șefii lui Glasgow Rangers să-l transfere definitiv de la Genk pentru 5 milioane de euro. Însă și alte cluburi sunt cu ochii pe el. Unul dintre ele este Lazio, actualul lider din Serie A.

„Ianis, fiul lui Gheorghe Hagi, e un joker ofensiv, care poate juca atât mijlocaș ofensiv, cât și al doilea vârf sau aripă. E foarte dotat tehnic, abil în dribling”, a scris La Lazio Siamo Noi, dezvăluind că „biancoceleștii” îl monitorizează din toamnă. 

„E un nume de ținut minte. Un băiat ambițios, dornic să-și îmbunătățească jocul și să avanseze spre o scenă mare, ca Serie A. Directorul sportiv Igli Tare îl place și au fost stabilite deja câteva contacte”.

Potrivit site-ului fanilor laziali, planul ar fi ca Rangers să-l cumpere și apoi italienii să-l transfere: „Poate fi o achiziție low cost, de perspectivă”.

Steven Gerrard despre Ianis Hagi: „E ceva ciudat la el”

Steven Gerrard, managerul lui Rangers, a dezvăluit, după lovitura de pedeapsă ratată de Ianis Hagi cu Braga, că șeptarul albastru schimbă mereu direcția șutului la 11 metri: „Niciodată nu execută penaltyurile în locul în care a făcut-o la antrenament. . Ceea ce e ciudat. Dar cu Braga, portarul a blocat cu o paradă fantastică”.

Citește și:

Steven Gerrard nu a luat încă o decizie asupra lui Ianis Hagi: „Dacă vrea să rămână, trebuie să joace bine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
bigbolo
bigbolo  •  01 Martie 2020, 18:34
Postat de andrei.33 pe 01 Martie 2020, 18:13

In vara se interesa Bacelona dar el nu s-a impus nici macar in Belgia. A trebuit sa mearga mai jos, in Scotia iar daca nici aici nu merge nu stiu ce urmeaza, probabil China.

Frustratule :))

george_br
george_br  •  01 Martie 2020, 18:23
Postat de persanu pe 01 Martie 2020, 18:10

Da ne agasează cu știri despre el dar as putea sa vin si sa zic Dar la cele cu Becali si Fcsb nu te deranjează? La altele cu habar nu am nu te deranjează? Știi de ce se vine cu astfel de articole? Pentru ca redactorii știu ca fac audiență. In ziua in care CFR întâlnea Sevilla la Cluj, la ora 11 dimineața deschid pagina web de gsp si cat am dat scroll se afla un singur articol si ala scris cu o zi înainte. Mai multe era cu Becali. Si zic daca tot vrei sa nu mai vezi știri, valabil si pentru alții, raca nu mai vreți știri cu printisorul nu l3 mai accesați, telecomanda 3ste7la voi.

Dar daca te deranjeaza atat de mult răutatea comentariilor la adresa printisorului, de ce intri si comentezi? Ia telecomanda aia si muta, mai ales ca, probabil de la nervi, iti cam tremura degetele pe taste..

andrei.33
andrei.33  •  01 Martie 2020, 18:13

In vara se interesa Bacelona dar el nu s-a impus nici macar in Belgia. A trebuit sa mearga mai jos, in Scotia iar daca nici aici nu merge nu stiu ce urmeaza, probabil China.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează