STRANIERI  ·  SCOȚIA

Ianis Hagi, cea mai mică notă dintre titularii lui Rangers » The Scottish Sun a remarcat însă artificiul de la golul victoriei

Ianis Hagi cu Aberdeen FOTO: twitter.com/RangersFC
Ianis Hagi cu Aberdeen FOTO: twitter.com/RangersFC

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 18:00 / Actualizat sambata, 01 august 2020 18:02

Hagi jr n-a strălucit ca-n amicale şi a primit cea mai mică notă dintre titularii lui Gerrard în victoria de la Aberdeen (1-0), unde Rangers a pornit azi cu dreptul în noul campionat.

Poate că fanii lui Rangers aveau aşteptări mari de la Ianis Hagi, după cele trei goluri reuşite în amicalele din presezon. Numai că internaţionalul român n-a strălucit la debutulul noii ediţii în Scottish Premier League. S-a remarcat, totuşi, în acţiunea unicului gol marcat de Kent, în victoria de la Aberdeen. "Românul inteligent ar fi putut lua mingea și să lege jocul. Dar micul lui artificiu i-a permis lui Morelos să ajungă la minge și apoi să îi trimită o pasă simplă lui Kent, scăpat singur cu portarul spre gol", a comentat cotidianul The Scottish Sun.

A ratat ocazia de 2-0

Nota primită reflectă evoluţia modestă per ansamblu şi puţinele reuşite de astăzi. Hagi junior a primit doar 6, la fel ca portarul McGregor şi ca vârful Morelos, cea mai mică dintre titulari, cel mai slab fiind apreciat Arfield (4), intrat în minutul 77. Aribo a fost ales omul meciului de către ziarul citat. În minutul 68, cu nouă înainte să fie înlocuit cu Arfield, Ianis a avut oportunitatea majorării diferenţei, dar şutul său a fost deviat în corner.Cine e manelistul care l-a amenințat cu moartea pe polițistul care l-a amendat că nu purta mască în benzinărie. “Te blestem, să moară familia mea” Reacția polițistului
Libertatea
Comentarii (2)
Christian Ciuca  •  01 August 2020, 21:58

n-a fost mai slab decit Aribo, omul meciului, ba chiar mai bun, a avut un sut pe poarta insa cam telefonat, unu afara deviat de glezna unui fundas, o pasa perfecta pentru Mirel9s, deci in ansamblu s-a miscat, insa alearga aiurea pe tot terenu, d-aia e lesunat in fata, nu are nicio forta nicio luciditate, el trebuie sa stea intr-o anumita zona centrala cu mici variatii stinga-dreapta, nu e rolu lui sa alerge asa de *** in aparare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alice Popa  •  01 August 2020, 18:16

Peste cateva etape, Ianis va putea savura linistit frumusetile Scotiei.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1