INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi are Scoția la picioare după ultimul gol la Rangers: „Superb fotbalist! E mai bun ca tatăl lui”

Ianis Hagi / Sursă foto: Twitter Rangers +20   FOTO
Ianis Hagi / Sursă foto: Twitter Rangers

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 08:08 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 08:18

Ianis Hagi (22 de ani) a înscris din nou pentru Rangers, în victoria reușită sâmbătă cu St. Mirren, scor 3-0. Fanii liderului din Scoția sunt la picioarele fiului „Regelui”.

Imediat după golul de 3-0, semnat de Ianis, pe Twitter au început să curgă complimentele pentru fotbalistul român. Iată câteva dintre cele mai bune comentarii:

  • Ce calitate are Hagi! 
  • Hagi e unul dintre cei mai buni jucători în a doua parte a sezonului 
  • Ianis Hagi > Gheorghe Hagi, e mai bun ca tatăl lui 
  • Superb fotbalist e Hagi! Acum se descurcă mult mai bine și fizic în fotbalul scoțian Signed, sealed, delivered! Ianis nici nu i-a lăsat să înceapă bine repriza a doua că a și făcut 3-0 
  • Hagi a fost ireal sezonul acesta și va fi chiar și mai bun! 
  • Uneori jucătorii primesc mingea și te gândești «Ah, trebuie să și-o facă pe piciorul bun». Cu Ianis Hagi și Kent nu ai problema asta, e rar să să ai doi jucători buni cu ambele picioare, ce grozav!

7 goluri și 11 pase decisiveare Ianis Hagi în acest sezon la Rangers, în 36 de meciuri în toate competițiile

VIDEO Golul lui Ianis Hagi cu St. Mirren 3-0

FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
+16 FOTO

Rangers, la un punct distanță de titlu

După victoria de astăzi, cucerirea titlului de către Rangers a devenit doar o chestiune de timp. Dacă Dundee United o va încurca pe Celtic mâine, „The Gers” vor câștiga matematic primul lor titlu după o secetă de 10 ani. Totuși, dacă rivala din Glasgow se va impune, atunci sărbătoarea va fi amânată cel puțin până pe 21 martie, când va avea loc chiar derby-ul Celtic - Rangers!

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

Prestația lui Ianis Hagi cu St. Mirren, analizată de scoțieni » Ce note a primit românul la meciul care o apropie pe Rangers de titlu

Steven Gerrard, cuprins de emoție după victoria în care Ianis Hagi a strălucit: „Cele mai importante 3 puncte ale mele la Rangers”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
eugen555
eugen555  •  07 Martie 2021, 13:35

adevarat!

sasesase
sasesase  •  07 Martie 2021, 12:51
Postat de sakamoto pe 07 Martie 2021, 11:37

Nitrita are SUA la picioare, Ianis are Scotia la picioare. Expresie de ziaristi ***. In urma cu mai bine de 50 de ani, aveam un profesor de limba romana. Zicea dinsul:nu cancerul, tuberculoza, sifilisul, sint cele mai grave boli. PROSTIA!

Respect!

sasesase
sasesase  •  07 Martie 2021, 12:50

Iarasi luati aberatiile fanilor lui Rangers de pe Twitter si fabricati articole?! V-am mai spus ca voi astia de la gsp (spiru haret) nu intelegeti umorul scotian…..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează