INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Steven Gerrard, „încurcat” de Ianis Hagi, înaintea derby-ului cu Celtic: „Va fi o decizie dificilă”

Ianis Hagi (22 de ani) a contribuit cu un assist în victoria lui Rangers cu St. Mirren, scor 2-0. Managerul Steven Gerrard (40 de ani) e mulțumit de prestația internaționalului român.
Ianis Hagi (22 de ani) a contribuit cu un assist în victoria lui Rangers cu St. Mirren, scor 2-0. Managerul Steven Gerrard (40 de ani) e mulțumit de prestația internaționalului român.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 21:19 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 22:05

Ianis Hagi (22 de ani) a contribuit azi cu un assist în victoria lui Rangers cu St. Mirren, scor 2-0. Managerul Steven Gerrard (40 de ani) e mulțumit de prestația internaționalului român.

Ianis Hagi trece prin cea mai bună perioadă din acest sezon. A fost titular în ultimele 3 meciuri de campionat și nu a dezamăgit. A marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă. Steven Gerrard ia în calcul să îl trimită din primul minut și în derby-ul cu Celtic, de pe 2 ianuarie.

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard

„Am controlat foarte bine partida, nu le-am permis să își creeze multe ocazii de gol. Ambii noștri atacanți au reușit să marcheze, am păstrat poarta intactă. Sunt mulțumit, mergem cu încredere la meciul următor. 

Ianis a revenit în echipă, contribuie la rezultatele pozitive din ultima perioadă. Voi avea niște decizii dificile de luat pentru meciul cu Celtic, dar așa trebuie să fie. Oamenii luptă pentru locurile de titulari. Nu mă interesează cine a marcat sau cine e în formă, voi alege jucătorii care cred eu că vor putea aduce victoria”, a declarat Gerrard, pentru site-ul oficial al lui Rangers.

7,5este nota primită de Ianis Hagi de la „The4thofficial”, pentru prestația din victoria cu St. Mirren: „I-a răsplătit încrederea lui Gerrard cu încă un joc solid în ofensivă. A avut niște atingeri excelente și a oferit o pasă de geniu pentru Roffe. A avut și un călcâi sublim”

VIDEO. Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Asta trebuia să facă, dar nu se poate nimic de azi pe mâine!”

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

VIDEO EXCLUSIV » Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Trebuia sa facă mai multe! Nu poate juca decât pe un post”

Ianis Hagi, lăudat de antrenorul său de la Rangers: „Excelent! A adus aici pase decisive și goluri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  31 Decembrie 2020, 17:09

Ala e meciul pe care-l are in campionat, acolo trebuie sa fie titular. In rest e ca si cum ar juca cu Voluntari si Chiajna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează