STRANIERI  ·  RANGERS

Ianis Hagi l-a uimit din nou pe Steven Gerrard: „Are două tunuri în picioare. Piciorul meu stâng nici nu se apropie de acuratețea lui!” » A făcut o comparație cu el

Articol de — Duminica, 09 Februarie, 10:20

Ianis Hagi (21 de ani) a jucat 73 de minute în Cupa Scoției, în meciul Hamilton - Rangers 1-4. Steven Gerrard, managerul lui Rangers și-a amintit că „exersam cu stângul de când aveam patru sau cinci ani, iar piciorul meu stâng nici nu se apropie de acuratețea lui. Mă întreb când a început el? Și a insistat!”.

În week-end, la 4-1 cu Hamilton în „optimile” Cupei Scoției, Ianis nu a mai fost decisiv ca miercuri, la 2-1 cu Hibernian în campionat, dar tot se vorbește de el în Scoția. Managerul Steven Gerrard e încă uimit că, la 21 de ani, Hagi lovește la fel de bine mingea și cu stângul, și cu dreptul. 

„Are două tunuri în picioare, pentru că așa a crescut. Nu știu dacă i se datorează tatălui său ori unuia dintre antrenorii lui sau dacă Ianis însuși a căutat acest lucru. E excelent că, la vârsta lui, are ambele picioare atât de puternice și precise", a declarat managerul lui Rangers presei locale. 

Steven Gerrard, cel mai mare compliment pentru Ianis Hagi

L-a comparat cu el: 

„Îmi amintesc exersând cu stângul încă de când aveam patru sau cinci ani, iar piciorul meu stâng nici nu se apropie de acuratețea lui. Mă întreb când a început el? Și a insistat!”.

Pentru Gerrard, „cel mai mare compliment este că oamenii care îl privesc în premieră nu sunt siguri care parte e mai tare. Se simte în largul lui și cu stângul, și cu dreptul".

„Ianis Hagi insista să-mi pună întrebări"

Fostul mare căpitan al lui Liverpool a mai apreciat ceva la Ianis. „E un puști inteligent și engleza lui e solidă. Prima mea discuție cu el a fost diferită față de cele pe care le am cu jucătorii normali. Insista să-mi pună întrebări, să afle cum jucăm și unde credem că s-ar potrivi. De când a venit, a stat mult în camera analistului", a dezvăluit englezul în vârstă de 39 de ani. 

„Vrea să se adapteze cât mai repede și să se obișnuiască aici cu echipele și cu fotbaliștii adverși. Îi place să descopere jocul. Ne-a impresionat și pe teren, și în afara lui".

„Hagi are o pasă foarte bună și poate face diferența în ultima treime. E un talent în atac. Îi place să cerceteze jocul” 
Steven Gerrard, manager Rangers

VIDEO » Golul lui Ianis Hagi marcat în Rangers - Hibernian

Citește și: 

FOTO: facebook.com/rangersfc/Un milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (27)

Stanislav Gusat  •  09 Februarie 2020, 15:06

Voua ce tatsu va plăteste sai faceti reclama?ajunge cu nefodbalistu asta

ionescugeorge77  •  09 Februarie 2020, 13:52

daca il mai vedem la nationala ...ne meritam soarta ...tara unde se promoveaza nepotismele ...

depeche  •  09 Februarie 2020, 13:27
Postat de deusdat pe 09 Februarie 2020, 12:32

Gerrard îi face deja reclamă, vrea să-l vândă cu profit mare, ca Gigi.

Iti dai seama ca esti p3n1b1l? Nu are cum sa il vanda, este imprumutat!

Vezi toate comentariile (27)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1