INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi, lăudat de un fost star al lui Rangers: „Trebuie cumpărat. Poate deschide porțile”

Ianis Hagi a impresionat la Rangers // FOTO: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi a impresionat la Rangers // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 13:29

Alex Rae, mijlocaș care a jucat în Premier League și două sezoane la Rangers, crede că Ianis Hagi (21 de ani) trebuie să fie cumpărat de la Genk.

Rangers e sfătuită să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi și de alt fost mijlocaș din perioada 2004-2006. Alex Rae, care a jucat cu Sunderland și Wolves în Premier League, acum două decenii, e convins că investiția de 5 milioane de euro în român merită. 

„A făcut diferența și a avut un impact încă de când a venit pe Ibrox, deși mulți se îndoiau că ar avea unde să joace. Dacă au bani, mi se pare evident că nu trebuie lăsat să plece. Ianis îmi amintește de perioada de început a lui Buffel".
 

„Tehnică foarte bună"

Rae, fost internațional scoțian U21 și manager la Dundee și St. Mirren, a explicat pentru Scottish Sun că „Hagi n-a fost în mod deosebit puternic fizic, dar tehnica lui arată foarte bine și cred că în duelurile unu la unu, dificile pentru mulți în campionatul nostru, jucători ca el pot deschide porțile. Dacă Rangers își permite să achite clauza de reziliere, aș fi sgur că nu va fi o investiție greșită". 

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Juventus, dublă lovitură pe piața transferurilor! Cum ajung Mauro Icardi și Marcelo la Torino

Gică Hagi, detalii despre viitorul lui Ianis Hagi: „Nu poate fi refuzat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2133315653607049
Stanislav Gusat  •  10 Aprilie 2020, 17:26

Da mai aveți de caliku ista sa scriti mi8 greata de dinsu când vad

Vezi toate comentariile (1)
Comentează