INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Nota 3 și un comentariu dur pentru Ianis Hagi, aflat la primul meci ca titular în campionat după 16 luni: „Oportunitate ratată”

Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago Images
Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 14:30 / Actualizat luni, 08 mai 2023 15:51

Titular în premieră în campionat după un an și 4 luni, Ianis Hagi (24 de ani) nu i-a impresionat pe scoțieni cu evoluția sa din Rangers - Aberdeen 1-0.

Înaintea meciului, Ianis și-a declarat angajamentul față de Rangers: „Nu pot controla zgomotul din exterior, am semnat cu Rangers și mi-am dedicat viitorul clubului, semnând prelungirea de contract”.

Cum șansele la titlu erau infime, antrenorul Michael Beale a decis să le acorde minute și unor fotbaliști care n-au jucat foarte mult în ultima vreme, printre care Ianis Hagi.

Titular în campionat pentru prima dată din ianuarie 2022, Ianis a jucat 65 de minute, înainte de a fi înlocuit cu Scott Wright.

Tensiuni la CFR Cluj! Cum a reacționat vestiarul după anunțul lui Nelu Varga: jucătorii se tem că nu își mai primesc banii
CFR CLUJ
Tensiuni la CFR Cluj! Cum a reacționat vestiarul după anunțul lui Nelu Varga: jucătorii se tem că nu își mai primesc banii

Scoțienii nu l-au menajat pe Ianis Hagi, la primul său meci ca titular la Rangers după 16 luni

Jurnaliștii scoțieni n-au fost impresionați de evoluția românului.

Publicația de casă Ibrox News a fost cea mai severă, acordându-i nota 3 (din 10) lui Hagi:

„A fost o oportunitate reală pentru ca Hagi să-și revendice locul în echipă sezonul viitor, dar nu a reușit să se impună. A jucat în margine în majoritatea timpului petrecut pe teren și, deși calitatea lui este evidentă, trebuie să înceapă să influențeze meciurile așa cum obișnuia să o facă”.

Cei de la GlasgowLive au fost mai generoși, nota 6:

„Un start rar pentru Ianis, după ce a închis înaintea meciului orice discuție despre viitorul său. Încearcă să revină la forma fizică ideală, iar cele 65 de minute jucate aici îi vor face mult bine”.

Conform Sofascore, Ianis a avut 49 de atingeri în timpul meciului. I-au ieșit 32 dintre cele 39 de pase încercate, a oferit două pase-cheie, două pase lungi precise și a reușit 3 din 3 driblinguri încercate. Totuși, a pierdut mingea în 13 rânduri și nu a expediat niciun șut spre poarta adversă.

A fost bine să-l vedem pe Ianis Hagi. A lipsit un an, iar astăzi a avut câteva momente în care a arătat promițător.

- Michael Beale, antrenor Rangers

Citește și: 

Toni Iuruc, investiție de 100.000 de euro după divorțul de Simona Halep

Ce pierdere! FCSB, fără omul de gol în duelul crucial cu Sepsi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
therealreddog33
therealreddog33  •  15 Iunie 2023, 20:38
Postat de naicool pe 15 Iunie 2023, 18:43

Scuza ne ca nu l pupam pe... crestet ca tine! Prosti, dar multi, ce sa le ceri?!

Poți face ce vrei, e libertate de opinie. Și uneori, și lipsa de inteligența și intelegere a jocului cu mingea care se cheama fotbal ;)

naicool
naicool  •  15 Iunie 2023, 18:43
Postat de therealreddog33 pe 08 Mai 2023, 18:10

Când vezi cât fotbal înțeleg unii și câte carnete de antrenor pe cap de locuitor avem - mă gândesc că toți ăștia care comentează rautacios au deja carnete de antrenori vizate la zi -te apucă râsul plânsul. Mă oameni buni, lăsați invidia și răutățile la serviciu. Sau în alta parte. Băiatul ăsta a revenit după o accidentare foarte urâtă și joacă prima oară mai mult de 30 minute intr-un meci oficial, după 1 an și 5 luni de pauză. Aveți idee ce înseamnă asta? Ați făcut vreunul sport de performanta, sa înțelegeți un pic prin ce trece un sportiv la revenirea după asa o accidentare? După ce că avem maxim 2-3 jucători cât de cât răsăriți (Ianis e unul dintre ei), le mai dați în cap și la ăștia...

Scuza ne ca nu l pupam pe... crestet ca tine! Prosti, dar multi, ce sa le ceri?!

therealreddog33
therealreddog33  •  10 Mai 2023, 13:44
Postat de fabulos pe 10 Mai 2023, 10:57

Pai aia spuneam si eu. Zero rezultate. Daca Ianis era un jucator valoros era retinut si utilizat la una din echipele din campionatele de top ale Europei. O echipa de pe podium.

Cred ca spunem același lucru, dar îl vedem în mod diferit :)). Hagi e un jucător bun pentru România, asta e tot ce spun. E păcat sa le dam în cap la ăștia putini și mai răsăriți pe care ii avem. Ca nu e în top 3 în Europa? Clar, dar nici un roman nu a fost vreodată, poate Adi Ilie în vremea lui de glorie, sau Mutu. Dar cam atât, nici măcar Hagi senior nu a fost vreodată în top 3 pe pozitia lui. Dar asta nu înseamnă că jucătorii nu au valoare - cel puțin pentru nivelul din România. Înseamnă doar ca alții au un nivel mult mai ridicat. Iar pentru asta nu e Ianis de vina, mai degeaba federația, liga si "investitorii" de la cluburi, pentru modul cum "conduc" și "inteleg" fotbalul :))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează