INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Hagi dezvăluie înainte de meciul cu Celtic ce-i lipsește la Rangers: „E evident!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 14:00 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 15:18

Rangers și Ianis Hagi se pregătesc de derby-ul cu Celtic din optimile Cupei Scoției, iar mijlocașul de 22 de ani a prefațat partida.

Internaționalul român a vorbit despre meciul cu marea rivală și spune că este trist că fanii nu vor fi prezenți pe stadion.

„Este un derby care se joacă devreme, ne așteptam să ne întâlnim cu Celtic în altă fază a Cupei, dar «Old Firm» rămâne «Old Firm». Vrem să ne facem treaba, să câștigăm și să mergem în runda următoare. 

Ceea ce îi lipsește meciului sunt fanii. E evident! Abia aștept să avem fani pe stadion, mai ales în «Old Firm». Toată lumea vorbește despre cât de diferit e un asemenea meci cu fani și cât de frumos e. Abia aștept. Îmi lipsesc foarte mult fanii. Nu doar mie, ci întregii echipe”, a spus Hagi, potrivit Daily Record.

VIDEO Ianis Hagi, analizat de Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nicolae Stanciu a primit nota 4 după returul cu Arsenal: „N-a intrat deloc în meci”

Ianis Hagi a prins aripi după primul gol la echipa națională: „Voi încerca să calific România la o Cupă Mondială sau un Campionat European”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează