INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Gică Hagi a vorbit în Scoția despre Ianis » Când estimează că va reveni fiul lui: „Genunchiul e mai puternic decât înainte de accidentare”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2022 08:23 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 09:17

Operat în ianuarie din cauza unei rupturi a ligamentelor genunchiului drept, Ianis Hagi (23 de ani) ar putea reveni în toamnă pe gazon.

Mijlocașul lui Rangers se află în proces de recuperare după operația de la începutul anului, iar potrivit lui Gică Hagi, Ianis ar putea reveni pe teren peste 3-4 luni.

Decizia lui Edi Iordănescu în privința lui Chiricheș + selecționerul pregătește numeroase schimbări pentru meciul cu Bosnia
BOSNIA - ROMÂNIA
Decizia lui Edi Iordănescu în privința lui Chiricheș + selecționerul pregătește numeroase schimbări pentru meciul cu Bosnia

Gică Hagi: „Ianis a făcut 50% din recuperare”

Într-un dialog cu presa din Scoția, Gică Hagi a cerut ca Rangers să fie precaută în cazul lui Ianis și consideră că fiul său mai are nevoie de 3-4 luni pentru a reveni. Asta ar însemna ca Hagi jr să fie apt de joc în toamnă, în octombrie.

„Ianis e foarte bine. Am fost la finala Europa League și l-am văzut. Acum o să-l văd o perioadă mai lungă, pentru că vine în vacanță cu noi. A făcut 50% din recuperare și mai are 50% de făcut. Genunchiul lui este la fel de puternic ca înainte

Probabil e chiar mai puternic ca înainte de accidentare. Este pe drumul bun, iar recuperarea a mers foarte bine. 

Ianis va trece peste acest moment dificil din carieră. Dar o să mai dureze 3 sau 4 luni până ca el să revină”, a spus Gică Hagi pentru The Herald.

VIDEO Cu ochii în lacrimi, Ianis Hagi a vorbit despre accidentarea care-l ține departe de teren: „Ce ciudat, nu pățesc asta niciodată”

Ianis Hagi a publicat în mai o parte din proiectul „The Comeback”, în traducere „Revenirea”, o serie de câteva episoade în care prezintă procesul de recuperare.

El a decis ă detalieze cum a decurs recuperarea într-o serie de videoclipuri. Primul episod din serie este intitulat „Când totul se oprește”.

„Dintr-o dată, lucrurile au luat o o întorsătură nefavorabilă. Eram într-o poziție foarte bună pentru a marca, credeam că voi ajunge primul la minge, dar n-am reușit. Eram la un pas să șutez, când fundașul a ajuns la minge înaintea mea și i-am lovit piciorul.

Nu îmi simțeam genunchiul... devin emoționat, scuze (n.r. - a făcut o mică pauză). Ce ciudat, nu mi se întâmplă niciodată asta. A fost o lovitură puternică, am căzut și mă țineam de genunchi. Medicii au venit pe teren și mi-au verificat genunchiul. Am reușit să mă ridic, am încercat să merg pentru a vedea dacă mă pot întoarce pe teren. 

Inițial nu m-a durut genunchiul, nu-l simțeam, dar după aproximativ un minut am început să-l simt din nou. Aveam speranță, dar simțeam ceva ciudat pe partea laterală a genunchiului, era destul de dureros. Am decis să nu forțez, să fiu înlocuit. Atunci a fost momentul când am realizat că nu mai pățisem asta, a fost ciudat. 

Cred că cea mai grea parte a fost între momentul în care m-am accidentat până când medicul mi-a spus ce am. Atunci am aflat că am o ruptură de ligament încrucișat anterior, ruptură de ligament colateral. Mi-au spus că nu voi putea juca o vreme și m-am simțit ușurat, am zis că vreau să fac operația și să încep recuperarea”, a spus Ianis Hagi.

Citește și: 

Moment de confuzie la Croația - Franța » Arbitrul a dat penalty, apoi ofsaid. VAR a intervenit după două minute și a schimbat decizia!

Chiricheș ar putea pleca de la Sassuolo » Căpitanul naționalei e dorit de echipa lui Berlusconi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  07 Iunie 2022, 11:28

E clar! De acum jucătorii vor "încerca" să se accidenteze ca să își facă genunchii mai puternici. E greu să intelegi dar dacă spune ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Iunie 2022, 11:16

ianis trebuie sa stai cat mai mult timp pana te recuperezi ...esti un mare ghinionist ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează