STRANIERI  ·  RANGERS

Ianis Hagi și-a confirmat viitorul! Mesajul clar al românului, după ce Lazio s-a interesat de el

Ianis Hagi vrea să continue la Rangers // FOTO: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi vrea să continue la Rangers // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Luni, 30 Martie, 09:58

Mijlocașul Ianis Hagi (21 de ani) spune că „de-abia aștept să mă întorc la antrenament la Rangers, să-i văd pe băieți din nou".

Chiar dacă presa italiană a tot speculat în ultima vreme că Ianis Hagi ar putea ajunge la Lazio, el sugerează că tot ce vrea este să continue la Rangers. Aflat la București în această perioadă de pauză forțată, șeptarul albastru a dat un mesaj apărut și pe site-ul clubului scoțian.

Ianis a transmis un gând pentru medicii care luptă cu COVID-19

„Vreau să transmit dragostea și sprijinul familiei Rangers către lumea întreagă. În special doctorilor, asistentelor și tuturor celor care lucrează în sănătate. Cei ce au curajul de a merge în fiecare zi la muncă pentru a salva vieți", a spus Ianis Hagi, referindu-se și la echipă: „De-abia aștept să mă întorc la antrenamente, să-i văd pe băieți din nou și să mă pregătesc împreună cu ei".

Rămâne la Rangers și dincolo de 30 iunie?

Împrumutul lui de la Genk expiră pe 30 iunie, dar Rangers îl va putea păstra pe „Ibrox Park" și dincolo de această dată. Până când sezonul se va încheia efectiv. Dacă nu va activa opțiunea de transfer definitiv înainte. 

„Suntem toți într-o situație dificilă și singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să stăm în casă, să fim sănătoși, să rămânem în siguranță. Respectând regulile, totul va fi bine”
 Ianis Hagi, mijlocaș Rangers

5.000.000 de euroeste suma pe care ar trebui să o plătească Rangers pentru a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk

CORONAVIRUS. Gică Hagi prevede dezastrul în fotbal: „Toate cluburile își vor reduce bugetul cu 50%”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (4)

doomsday2000  •  30 Martie 2020, 14:55

Doamne ferește, oriunde dar nu la Lazio !

wwerko80  •  30 Martie 2020, 13:43

Acum o luna zicea Gerrard ca e cel mai bengos, acum e pe faras :))

Gabriel Truta  •  30 Martie 2020, 11:59

Adică Rangers nu vrea sa achite banii pentru un transfer definitiv și îl vrea Lazio... Terminați odată cu manevrele astea. Ianis Hagi este un jucător umflat artificial. Nu este in stare sa se impună la nici o echipă titular. Este un jucător bun pentru campionatul nostru și atât.

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1