INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Javi Martinez, mijlocașul lui Bayern, s-a „angajat” la Crucea Roșie » Livrează alimente și medicamente pentru bătrâni

Javi Martinez, dreapta // sursă foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Javi Martinez, dreapta // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2020 12:15

Mijlocașul lui Bayern, Javi Martinez, 31 de ani, se ține în formă alergând din ușă-n ușă cu alimente, medicamente și alte lucruri de trebuință pentru cei carantinați și pentru bătrânii care nu se pot deplasa.

Jucătorii lui Bayern s-au angajat în lupta contra noului coronavirus încă de la începutul pandemiei. Unii, precum Lewandowski, Kimmich, Goretzka și Thiago Alcantara, au contribuit cu donații generoase, începând de la 500.000 de euro până la un milion. Alții, ca Javi Martinez, au mers chiar în prima linie!

Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen dau 20 de milioane pentru cluburile cu probleme din Germania

Mijlocașul basc a obținut aprobarea clubului și s-a alăturat ca voluntar celor de la Crucea Roșie Munchen. El a fost repartizat chiar în cartierul în care locuiește, Grünwald, și, echipat corespunzător, cu mască și mănuși de latex, aleargă efectiv din ușă-n ușă cu toate cele de trebuință celor carantinați și bătrânilor aflați în imposibilitatea de a se deplasa.

Javi Martinez, mijlocașul lui Bayern, s-a „angajat” la Crucea Roșie » Livrează alimente și medicamente pentru bătrâni
Javi Martinez

În primul rând, alimente și medicamente.

Conducerea Crucii Roșii i-a și mulțumit pe pagina oficială de Instagram a Organizației: „În acest moment, am dori să-i mulțumim lui Javi Martinez pentru sprijinul acordat ieri în turul nostru de cumpărături din Grünwald. A fost o megaplăcere să colaborăm cu dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem din nou în acțiune ca parte a serviciului nostru medical regulat pe Allianz Arena".

2,6 milioane de euroau donat jucătorii lui Bayern în lupta contra coronavirusului

GALERIE FOTO. București, sub carantină

+8 FOTO

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

Explicația șocantă pentru care fotbalul continuă în Belarus: „Își termină banii, își termină alcoolul și ies să joace, chiar dacă li se spune că acolo e moartea”

Interviu cu antrenorul român din Laos: „Primul zbor acolo a fost o aventură! Am făcut 42 de ore și am schimbat 4 avioane” :)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează