INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUCERNA - NEUCHATEL 4-2

Ianu a reuşit o dublă în FC Lucerna - Neuchatel

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Ciprian Ianu a marcat două goluri pentru echipa sa, FC Lucerna, în partida câştigată pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-2), în lui formaţiei Neuchatel Xamax, în etapa a III-a a campionatului Elveţiei.

Ianu, care a fost integralist şi a primit un cartonaş galben, a înscris în minutele 68 şi 90+2. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Ferreira '60 şi Dampha '76 autogol, în timp ce pentru oaspeţi au punctat Gelabert '18 şi Gohou '23.

În urma acestei victorii, FC Lucerna a urcat pe locul doi în clasament, cu şapte puncte, fiind devansată de FC Basel, care a acumulat nouă puncte.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează