INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Ilie Dumitrescu, mesaj categoric pentru Dennis Man: „Acolo intervine personalitatea jucătorului! Asta i-aș spune dacă aș sta de vorbă cu el”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 11:32 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 11:44

Ilie Dumitrescu a vorbit despre Dennis Man (22 de ani) și i-a spus extremei de la Parma că italienii așteptă altceva de la el.

Fostul membru al Generației de Aur spune că jucătorul pentru care Parma a dat 11 milioane de euro trebuie să își asume mai multe riscuri în timpul meciurilor și fie decisiv pentru echipa sa.

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Dennis Man: „E nevoie de mai mult risc”

„A intrat bine cu Udinese, să nu fiu înțeles greșit, doar că trebuie să-și asume acțiuni. Eu asta i-aș spune, dacă aș sta de vorbă cu el. A avut o fază când a ajuns aproape de careu iar el a pasat în dreapta.

Ăsta e profilul lui Mihăilă. Intră în adversar și provoacă. Așa a scos și lovitura de la 11 metri. Încearcă să creeze superioritate prin acțiunile individuale.  A încercat să se impună ca lider. Cum faci asta? Prin acțiunile tale din ultimii 20 de metri. Mă aștept și de la Man să facă același lucru. 

În ultimii 20 de metri e momentul și locul în care poți veni cu plusul ăla. D-aia s-a plătit suma aia mare pe tine, ca să nu dai pasă în lateral, ci să intri direct în adversar.

Ar trebui să gândească «Abia aștept să am astfel de ocazii». Acolo intervine personalitatea jucătorului. Asta i-aș spune dacă aș sta de vorbă cu el. E nevoie de mai mult risc, dacă vrea să se impună. Trebuie să-și asume faze și nu să dea pase în lateral”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO FCSB, afectată de plecarea lui Dennis Man: „Era golgeterul campionatului, un jucător important”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Valentin Mihăilă, apreciat în Gazzetta dello Sport: „Are ritm și este mobil, arată caracter” » Dennis Man, criticat: „Încă brut și nesigur pentru Serie A”

Ladislau Boloni, la prima înfrângere cu Panathinaikos în campionat după 2 luni!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
thefixer
thefixer  •  23 Februarie 2021, 15:37

*** “Mister”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131624217670160
Geani Muraru  •  23 Februarie 2021, 13:50

Se v-a intoarce cat de curand *** *** ratacita de pastorul Jiji.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  23 Februarie 2021, 12:59

Ilie una e sa vrei si alta sa poti.Tu nu vezi ca i s-a pleostit si freza?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează