INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Impresarul lui Lucescu despre posibila demitere românului » Ce i-ar fi transmis oficialii lui Zenit

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 17:33

Presa din Rusia a scris rânduri întregi în ultima perioadă despre o eventuală demitere a lui Mircea Lucescu, mai ales după ce Zenit a pierdut derby-ul cu Spartak Moscova, scor 1-2.

Totuși, agentul lui "Il Luce", Arcadie Zaporojanu, a dezvăluit că oficialii formației ruse au în continuare încredere în antrenorul român și nu se pune problema unei demiteri.

"Nu are niciun ultimatum, nu se pune problema să fie schimbat. Lumea de aici are încredere în el. Acum toată lumea e concentrată pe lupta pentru un loc de Champions League.

Oricum, lupta pentru titlu nu este încheiată, cei de la Spartak mai au două meciuri dificile cu ŢSKA Moscova şi Rostov, astfel că titlul se joacă", a spus Arcadie Zaporojanu pentru ziare.com.

"În Rusia sunt diverşi agenţi interesaţi care au dat interviuri... Nu există probleme însă. Sigur, mai sunt mici tensiuni că în oricare alt colectiv, oricare alt domeniu, dar de aici până la ce s-a scris e cale lungă" Arcadie Zaporojanu

Zenit St. Petersburg ocupă locul 3 în prima ligă rusă, cu 43 de puncte. Lider e Spartak Moscova, cu 54 de puncte, iar pe poziția secundă e ȚSKA Moscova, cu 44 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  19 Aprilie 2017, 20:56

Eu zic sa-i aduca si pe Razvanel si pe Chirila.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Aprilie 2017, 18:34

...da ...are sanse la locul doi ...atat ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează