INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

În ciuda formei slabe, o nouă echipă de top îl vrea pe Mutu! Află despre cine e vorba!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2009 00:00

Aflat în centrul unui scandal de proporţii după evoluţia modestă din partida cu Serbia şi contestat din toate părţile, Mutu are probleme şi la echipa de club.

După ce presa iberică a anunţat că atacantului Fiorentinei i s-a găsit un înlocuitor în coechipierul lui Contra de la Getafe Juan Albin, lui Mutu i s-a găsit rapid un nou loc de muncă. Dorit în vară de Beşiktaş şi aflat în contact cu Zenit, românul apare şi pe lista lui Cristoph Daum, care şi-l doreşte la Fenerbahce după cum informează fiorentina.it.

Turcii sînt deschişi la negocieri şi ar fi luat deja legătura cu reprezentanţii clubului toscan pentru a afla ce sumă trebuie să ofere pentru a-şi asigura serviciile fotbalistului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  18 Octombrie 2009, 21:31

recitind titlul mi-am dat seama ca s-a strecurat o greseala:Vroia sa zica " O noua echipa de Tip Top ..."

 •  18 Octombrie 2009, 21:27

Cristoph Daum nu a avut si el aceleasi probleme cu "liniile"? Ar fi bine pentru ei daca s-ar aduna! Au multe in comun si ar avea despre ce sa vorbeasca la antrenamente!:-)

 •  13 Octombrie 2009, 20:48

fener se compara cu dinamo sau steaua .cind ziceti ca e o echipa mare va referiti ca si cele rom sint mari?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează