INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

"Încă nu l-ați văzut pe cel mai bun Stanciu" » Primele declarații ale românului, după un debut entuziasmant la Anderlecht

FOTO: www.walfoot.be
FOTO: www.walfoot.be

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 09:42

Nicolae Stanciu a debutat ieri în tricoul lui Anderlecht, fiind titular în meciul cu Charleroi, 3-2, și jucând până în minutul 85.

Mijlocașul de 23 de ani a avut o prestație foarte bună, fiind aplaudat de fanii belgieni. După meci, fostul stelist a vorbit despre debutul în prima ligă din Belgia și despre planurile de viitor.

"Suma de transfer nu pune presiune pe mine. Am venit aici să câştig meciuri şi trofee. Sper să fiu mai bun de la meci la meci. Încă nu l-ați văzut pe cel mai bun Stanciu.

Aici este un public fantastic. Mi-am dorit să câştigăm pentru a le mulţumi pentru primirea pe care mi-au oferit-o. Şi coechipierii m-au primit bine. Trebuie să-mi găsesc locul în echipă şi să am automatism cu Tielemans şi Dendoncker. Ei sunt jucători tineri, dar foarte valoroşi. Vom încerca să ne distrăm", a spus Stanciu pentru presa din Belgia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează